Aha: waarom Stevie plotseling ontbrak bij de eindscène van EOTBDD

We moesten ons favoriete duo missen!

Lees ook

Samen met Jennifer is Stevie een van de meest spraakmakende deelnemers van Ex On The Beach: Double Dutch dit seizoen. Naast haar hilarische commentaar elke aflevering, heeft de beauty het ook super chill gehad met Ivory. We hadden haar dan ook wel verwacht tijdens de slotscène van EOTBDD om nog even terug te kijken op haar avontuurtjes. Toch zagen we Stevie helemaal niet in een van de shots. Waar was de knappe Heerlense tijdens dat moment?

Recap

In de laatste aflevering van EOTBDD zien we de originals en al hun exen samen het strand oplopen om weer de zee in te duiken. Maarre, niet voordat we nog even een rondje hebben gedaan met bekentenissen. Zo zagen we Lynn met haar harem en Harrie met al zijn exen. Ook kwam Joao op het nippertje zijn koningin Ayleen nog kronen en kwamen we erachter dat Lakeisha en Taier officieel de liefde vonden in de hel vol exen. Awh!

Positief

Stevie was echter nergens te bekennen. En dat terwijl het komische duo Jennifer en Stevie elke aflevering afsloten met een hilarische uitspraak. Reality FBI liet op Instagram weten dat Stevie positief getest zou zijn op corona. De beauty zou zelfs nog een weekje extra op Gran Canaria hebben gezeten, terwijl de rest al naar Nederland was gevlogen. Dit vanwege de quarantaine waar ze in zat. Aan het begin van het seizoen zagen we Joyce ook al verdwijnen door een positieve test. Zij kwam een aantal afleveringen later weer terug samen met Ayleen.

Drama incoming

Volgende week zal de afsluitende reünie zijn van EOTBDD. Hopelijk kunnen we Stevie dan weer samen met bestie Jennifer zien en horen we alle juice die de groep heeft, want als we de bronnen mogen geloven komt er zelfs dan nog drama aan. We shall see!

Bron: LoveReality | Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook