Millie Bobby Brown over ex-vriend: ‘Voelde me heel sterk toen ik bij hem wegging’

'Je raakt de controle kwijt en voelt je machteloos'

Millie Bobby Brown heeft in het vierde seizoen weer een topprestatie neergezet met haar rol als Eleven. De actrice vertelt in een interview met het tijdschrift Allure dat ze haar liefdesverdriet heeft gebruikt om zich in te leven in haar rol.

Ongezonde relatie

Millie vertelt in het interview openhartig over de ‘ongezonde situatie’ tussen haar en haar ex Hunter Ecimovic. De twee hadden in 2020 een relatie en Millie laat weten dat de TikTok-ster haar diep heeft gekwetst toen het uit ging.

“Ik voelde me heel kwetsbaar”, vertelt Millie over de breuk. Uiteindelijk heeft ze in januari 2021 de keus gemaakt om uit de relatie te stappen. “Niemand op de set wist dat ik hier doorheen ging. Het was eigenlijk heel fijn dat ik dat in mijn eentje kon doormaken en dat niemand het wist. Het werd moeilijker toen de hele wereld het wist.”

Machteloos

En hoewel de breuk al moeilijk genoeg was voor de actrice, gooide Hunter er nog een schepje bovenop door op Instagram in een livevideo zich negatief uit te laten over zijn ex. Zo zei een volger dat Millie nog maar een kind was tijdens hun relatie, waarop Hunter reageerde met “ja, maar ze wist wel hoe ze moest pijpen”. En dat deed Millie zeer. “Je raakt de controle kwijt en voelt je machteloos als je op zo’n manier belachelijk wordt gemaakt”, vertelt de actrice. “Ik voelde me heel sterk toen ik bij hem wegging en wist hoeveel ik waard was en dat hij daar niks aan kon veranderen.”

De Stranger Things-actrice is opgelucht dat ze van Hunter af is. “Het voelde als een eeuwigheid”, zegt ze. “Ik wil meiden en jonge mensen helpen en ze laten weten: ik maak ook dingen mee. Ik ben niet zo’n perfecte persoon die huidverzorging verkoopt en in Stranger Things speelt. Ik heb ook foute keuzes gemaakt.” Inmiddels heeft Millie een nieuwe vriend, namelijk Jake Bongiovi, de zoon van Jon Bon Jovi.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws