Wow: dit is wat Millie Bobby Brown tot nu toe heeft verdiend

Ze heeft inmiddels al een flink bedrag op de bank staan.

We kennen Millie Bobby Brown allemaal van de serie Stranger Things. Daarin speelt ze Eleven, een meisje dat uit een onderzoeksfaciliteit is ontsnapt. De serie loopt inmiddels al een aantal jaar en heeft flink wat geld in het laatje gebracht. Hoeveel heeft het Millie eigenlijk opgeleverd?

Van jongs af aan

Toen Millie met Stranger Things begon, was ze twaalf jaar oud. Haar oude schooljuf, Gemma Hill, vertelde in een interview met Bournemouth Echo dat Millie als vijfjarige al op het toneel te vinden was. Later deed ze mee aan een talentenshow. Zowel Millies bekendheid als haar banksaldo zijn de afgelopen paar jaar behoorlijk gegroeid, maar volgens Hill heeft dat haar niet veranderd. Good to hear!

Behoorlijk wat geld

Over dat banksaldo gesproken: inmiddels is Millie achttien jaar oud en werkt ze dus al zes jaar als actrice voor meerdere grote producties. Wat schuift dat? Schrik niet: volgens Variety krijgt Millie maar liefst 10 miljoen (!) dollar voor haar rol in de film Enola Homes 2. Dat is het hoogste salaris ooit voor een actrice die jonger is dan twintig jaar. Voor haar rol in Stranger Things zou ze daarnaast zo’n 300.000 tot 350.000 dollar per aflevering krijgen. Ook geen misselijk bedrag dus.

Hoewel ze nu dus al een net worth van meerdere miljoenen heeft, is dit nog maar het begin voor Millie. Ze is sinds kort namelijk ook het gezicht van Calvin Klein. Bovendien doen er geruchten over een samenwerking met Louis Vuitton de ronde en loopt haar acteercarrière nog steeds op rolletjes. We zijn benieuwd wat we de komende tijd nog allemaal van haar gaan zien!

Bron: Trendalert, Bournemouth Echo, Variety | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws