Babynieuws! Lizzy van de Ligt en Yuki Kempees in verwachting van tweede kindje

Hooray!

Lees ook

Leuk nieuws voor Lizzy van de Ligt en boyfriend Yuki Kempees, want de twee verwachten binnenkort namelijk een tweede spruit. Dat maakten ze vandaag op Instagram bekend door middel van een lieve post.

Babynieuws

We love you already, hope you turn out as good as Jagger 😂 ❤️”, schrijft Lizzy bij een schattige video. Te zien is hoe Yuki en Lizzy dansen op het nummer Meer van Jou van Yuki. Vervolgens kust Yuki Lizzy’s groeiende baby belly.

Volgers van het stel reageren enthousiast op de video. “Gefeliciteerd ❤️❤️”, schrijft Chantal Janzen. “Jaaaaa😍😍”, reageert Kae Sutherland en Romee Strijd laat hartjesogen achter.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lizzy (@lizzyvdligt)

Relatie

Yuki en Lizzy zijn al sinds 2015 bij elkaar en sinds 2020 verloofd. Toen Yuki de love of his life in 2020 ten huwelijk vroeg zei hij: “Ik trouw maar één keer.” En dat is iets waar Yuki nog altijd achter staat, zo zei hij eerder dit jaar in gesprek met Grazia. “Ja, dat is toch het hele idee van trouwen: dat je trouw belooft aan één iemand?”, stelt hij. “Ik wil dat met Lizzy, en als het tussen ons niet zou lukken, dan hoeft het van mij niet meer. Ik vind het mooi en romantisch om die belofte naar elkaar vast te leggen.” Vorig jaar werd het stel trotste ouders van dochtertje Jagger.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook