Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha: aan deze eis moet een ex voldoen voor EOTBDD

Er is een duidelijke selectieprocedure voor.

In Ex on the Beach: Double Dutch komen een hele hoop exen voorbij. Wat is daar eigenlijk de selectieprocedure voor? Wanneer is iemand daadwerkelijk een ex van een kandidaat? Luca en Stevie geven in de Reality Podcast antwoord op die vraag.

Veelgestelde vraag

Luca en Stevie waren samen bij de Reality Podcast van RTL Boulevard aanwezig om vragen over EOTBDD te beantwoorden. Iets wat veel mensen zich afvragen, is wanneer iemand daadwerkelijk een ex genoemd mag worden. Is dat al als een kandidaat één keer met diegene heeft gezoend? Of moet er sprake zijn geweest van een relatie?

EOTBDD's Yasmine Pierards: 'Ben verslaafd aan plastische chirurgie'

Een verhaal

Luca en Stevie vertellen dat iedere kandidaat voorafgaand aan het programma een lijst moet doorgeven. Daarop moeten al diens exen vermeld staan. "Volgens mij heb ik echt vijfentwintig exen opgegeven", aldus Luca. Of hij ook daadwerkelijk met al die dames gedatet heeft? Dat vermoeden hebben we wel, want Luca vermeldt erbij dat alleen een keer zoenen niet voldoende is. "Er moet wel echt een verhaal achter zitten, want dan kan er nog wat ontstaan."

Sukkel voor de liefde

Hoewel het dus niet om alleen maar losse flings gaat, gebeurt het eigenlijk vrijwel nooit dat er nog weer liefde opbloeit in EOTB. Hoe verklaren de deelnemers dat? Volgens Stevie is het niet vreemd: "Daar is het programma gewoon niet voor." Luca is het daarmee eens. "Als je echt voor de liefde komt, dan vind ik zelf dat je een beetje naïef bent."

Bron: Fem-fem | Beeld: MTV