Wat een verandering! Zo zag EOTBDD’s Jennifer er vroeger uit

Cute!

Lees ook

Samen met bestie Stevie is Jennifer toch wel een van de opvallendste types uit Ex On The Beach: Double Dutch. Met haar hilarische uitspraken weet ze menig kijker van de realityserie in lachen uit te laten barsten. De zelfbenoemde dramaprinses is een mooie verschijning, maar hoe zag zij er vroeger eigenlijk uit?

Spontaan

Hoewel de 24-jarige communicatie studeert, vindt ze het best moeilijk om het over haar emoties te hebben. Jennifer is supersociaal en spontaan, én staat open voor alles. “Ik kick op roddels en geruchten. Ja, drama gewoon”, vertelde ze in de eerste aflevering van EOTBDD. Love Reality dook in de archieven en vond wat oude kiekjes van de dramaprincess. Cute!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)

Braaf

De komst van EXtra Lakeisha in de nieuwste aflevering van EOTBDD doet de hormonen oplaaien. De beauty is namelijk biseksueel en zoent de ene man na de andere vrouw. Hierna wordt het een soort zoen-estafette, want iedereen heeft de smaak te pakken. Zelfs de brave Jennifer, die nog niet veel actie heeft gehad tijdens EOTBDD, zoende met een heel aantal mede-deelnemers.

Goede klik

Dat bleek het startschot voor Jennifer om eindelijk eens wat te ondernemen. De Tablet of Terror was haar goedgezind en stuurde haar op date met Samir. De twee lijken in eerste instantie niet per se een match, maar hebben al vrij snel een goede klik met elkaar. Er wordt wat afgelachen op hun date en ook worden er hier en daar een paar kusjes uitgedeeld. Ooh la la! We zijn benieuwd of er meer opbloeit tussen de twee…

Bron: LoveReality | Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook