Zo zagen Love Island-twins Yousri en Sayed er vroeger uit

Cute!

De eeneiige tweeling Yousri en Sayed zijn helaas van elkaar gescheiden, maar Yousri maakt nog steeds kans op ware liefde in de Love Island-villa. De goede genen zitten zeker in de familie, want de broers zijn een knappe verschijning. Dus waren we wel benieuwd: hoe zagen de twins er vroeger eigenlijk uit?

Calisthenics

Yousri en Sayed zijn 23 jaar oud en komen uit Eindhoven. Hun goede fysiek hebben ze te danken aan calisthenics, een sport waarmee ze met behulp van hun eigen lichaamsgewicht hun lichaam trainen. Ooh la la! Daarnaast is Yousri bezig met het afronden van zijn opleiding aan de pabo. Hello meester Yousri! De tweeling geeft aan niet mét elkaar, maar ook niet zonder elkaar te kunnen. Dat zagen we ook wel in de eerste aflevering dat zij als bombshells de Love Island-villa in kwamen: al knuffelend vielen ze in slaap in de hideaway bij gebrek aan slaapplaatsen. Te lief!

Dus hoe zagen de knappe twins er in 2015 uit? Wij zijn even in de archieven gaan graven en vonden deze foto waarop de broers ongeveer 16 jaar oud zijn. Cute! Ze zijn bijna niet uit elkaar te houden, terwijl je vandaag de dag toch wel wat verschillen tussen de boys ziet.

Love Island

We zagen al eerder dat Sayed met koppelpartner Manon de villa moest verlaten. Yousri bleef achter in een koppel met Jotti, al bleek al direct dat dat geen liefde op zou leveren. Na Casa Amor vond Jotti dan de romantische klik die ze zocht bij Cas. Yousri had een klik met Josephine-Charlotte, maar die vond het allemaal maar te snel gaan. Uiteindelijk heeft hij toch zijn keuze gemaakt voor Raphaëlla, maar niet omdat ze zo’n goede connectie hadden als Jotti en Cas. “Ik heb Raffi meegenomen als vriendschapskoppel”, zo gaf hij zelf aan tijdens de herkoppeling. Oh my… Gaat Yousri nog wel de liefde vinden op Love Island of zijn z’n kansen hiermee verkeken? We gaan het zien!

Beeld: Videoland, RTL

Laatste nieuws