Oh my: geen koppel meer zeker in Love Island na Casa Amor

Drama incoming!

Lees ook

Vorige week kwam het nieuws dat Casa Amor er weer aan zat te komen in Love Island. Een paar dagen later was het dan zover: de mannen verlieten de villa om een paar dagen te vertoeven in Casa Amor met de nieuwe vrouwelijke bombshells, terwijl hun vrouwen achterbleven in de villa. Gelukkig werden ook zij vergezeld door een nieuwe mannelijke hotties en kon de strijd beginnen. Zaterdag zagen we de eerste resultaten daarvan tijdens de herkoppeling en dat bleek al direct een klap in het gezicht voor sommige Islanders.

Bedrogen

De lieve Mara koos ervoor trouw te blijven aan haar koppelpartner Marvin. Ze vond dat het voor Casa Amor gestaag de goede kant op ging tussen hen beide, dus wilde ze hun connectie verder gaan verkennen. Mara bleef echter bedrogen achter toen Marvin met Lio aan de arm terugkeerde in de villa. Hij en Lio zagen elkaar al vrij snel zitten in Casa Amor – al blijkt dat ze elkaar al kenden vóór Love Island uit een aantal reacties onder elkaars Instagram posts, zo zocht @reality_fbi op Instagram uit.

Maarre, gelukkig was er ook goed nieuws, want de tweede die haar keuze mocht maken was . Het was geen verrassing dat ze voor haar Lennert koos en dat hij zonder nieuwe partner de villa binnenkwam. Dat is in ieder geval één happily ever after!

Geen ware liefde

Dan de beurt aan Sunita. Zij zat voor Casa Amor in een steady koppel met Merijn en samen deden ze het ook erg goed bij de kijkers. Ook de andere Islanders hadden veel vertrouwen in Sunita en Merijn, meer nog dan in Lennert en Fé, maar dit blijkt ongegrond te zijn. Sunita voelde namelijk al snel na het vertrek van de mannen dat ze Merijn niet zo erg miste als ze had gedacht. Zou dat dan betekenen dat het toch geen ware liefde was?

Mert

We zien de beauty meerdere malen haar hart luchten bij de andere vrouwen en als bombshell Mert dan ook nog zijn zinnen zet op haar, is het hek van de dam. Sunita kiest tijdens de herkoppeling voor Mert, tot schrik van Marvin en Lennert. Zou Merijn single achterblijven of heeft hij tóch de mooie Imen aan zijn zijde meegenomen naar de Love Island-villa? En wie zullen Amandine, Jotti, Yousri en Jules kiezen? Drama incoming

Bron: LoveReality | Beeld: Videoland, RTL

Laatste nieuws

Zie ook