Extra shinen deze zomer? Deze producten zijn echte aanraders

Goed voor de verzorging én de holiday glow.

Zin om uit te pakken met kleur, wil je juist alleen een mooie glow en ga je voor puur natuur? In de nieuwste Grazia delen we een aantal wil-je-weten-beauty-tips waarmee jij helemaal klaar bent voor de zomer. Dit keer zetten we handige producten voor je op een rij waar je een prachtige glow van krijgt. Time to shine!

Shine, shine, shine

Je jukbeenderen accentueren en meteen een gebronsde look? Kies voor een bronzing powder die je als blush aanbrengt. Zuig je wangen in en kijk naar de schaduwlijn onder je jukbeen. Op die plek breng je de blush aka bronzer aan. Zo krijg je niet alleen een mooie zomerse gloed, maar creëer je ook diepte. Ga voor een bronzer die één tot twee tinten donkerder is dan je eigen teint en kies het liefst voor een exemplaar met huidverzorgende ingrediënten. Zo sla je meteen twee vliegen in één klap en ziet je huid er niet alleen mooi uit, maar voed je ’m ook.

Veel natuurlijke ingrediënten

1. Deze limited edition bronzer bestaat voor 96% uit natuurlijke ingrediënten en bevat ook een lichte blush en highlighter met subtiele glitters. Ruikt bovendien heerlijk dankzij tonkaboon, vanille, oranjebloesem en witte muskus en hydrateert je huid met Marokkaanse honing.

guerlain

Terracotta Blooming Bee €49 Guerlain

All in one

2. Deze bronzer heeft alles wat je nodig hebt: bronzer, highlighter, een poeder om te contouren en een perzikkleurige blush. Dankzij de kokosolie en plantaardige micropatch bescherm je je huid tegen uitdroging en verzacht en kalmeer je ’m ook meteen.

clarins

Ever Bronze & Blush Compact Powder limited edition €40 (10 g) Clarins

Voor de ultieme glow

3. Deze vloeibare bronzer bevat glycerine, vita-mine B5 en vitamine E die je huid hydrateren en zorgen voor een warme, gouden gloed. Breng ’m aan met je vingertoppen of een sponsje en hallo holiday glow!

kruidvat

Sunny Side Up 020 Sunlit Bronze Glow Liquid Bronzer €4,59 Kruidvat

Andere tips

Wil je nog meer handige zomertips? In de nieuwste Grazia vind je een uitgebreide summer guide. We zetten onder andere tips op het gebied van dagcrèmes, nagellak, lippenstift, oogschaduw en cleansers voor je op een rij. Hij ligt nog tot 31 augustus in de winkel!

Productie en tekst: Babette Dessing | Beeld: iStock

Laatste nieuws