Wait, what? EOTBDD-kijkers denken Luca te spotten op de achtergrond

Luca, is that you?

Lees ook

In de derde aflevering van Ex on the Beach Double Dutch, moest Luca het ontgelden na een moeilijke keuze van Stevie. Samen met Tcheutche en Lars werd hij de villa uitgestuurd. Maarre, door een fragment op YouTube zijn kijkers ervan overtuigd dat de spierbundel nog ergens in de zee rond drijft…

Exit

Luca wist de dames in de villa al bij aankomst om zijn vinger te winden. Helaas voor de casanova heeft hij maar weinig tijd gehad om zijn mede-kandidaten goed te leren kennen en werd hij – hup – zo terug de zee in gestuurd door Stevie. Enne, in de volgende aflevering kwam er alweer een nieuwe ex op het strand, namelijk Harrie.

In de nieuwste Hij Zei, Zij Zei-video van MTV blikken Harrie en Giovanna terug op de laatste aflevering. En hoewel de twee genoeg interessante uitspraken doen, valt het kijkers vooral op dat er iemand op de achtergrond loopt die verdacht veel op Luca lijkt. “Is dat nou Luca?”, vraagt een kijker zich af in de comments. En: “OMG Luca komt terug, hij loopt op het strand!”, schrijft een ander.

Gespot

Ongeveer bij minuut 2.34 denken kijkers Luca te spotten als hij de zee in en weer uit rent. Ook wij hebben even gekeken en we moeten toegeven dat hij inderdaad op de realityster lijkt. Of dit betekent dat hij weer terugkomt in een latere aflevering, weten we niet. Fingers crossed in ieder geval!

Luca

Achtste seizoen

Voor het achtste seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch vertrekken de acht singles naar het zonovergoten Gran Canaria. Hun dagen zijn gevuld met zon, zee, feestjes en cocktails maar ook met verrassingen en onverwachte wendingen door de beruchte Tablet of Terror… 

Ex On The Beach: Double Dutch seizoen acht is elke zondag om 22.00 uur te zien op MTV. 

Bron en beeld: YouTube, MTV

Laatste nieuws

Zie ook