Elisabetta Franchi lanceert aandoenlijke collectie om dieren te supporten

Wauw!

Lees ook

Elisabetta Franchi bewijst maar weer dat je fashionable voor de dag kunt komen terwijl je het dierenwelzijn steunt. De Elisabetta Franchi Onlus Foundation lanceert een dog-themed capsulecollectie, waarvan de volledige opbrengst wordt gedoneerd aan dierenwelzijnstichtingen. Paw-some!

Dierenwelzijn steunen

Een stem geven aan degenen die dat niet hebben, dat is de missie van de Elisabetta Franchi Onlus Foundation. En het was ontwerper en zakenvrouw Elisabetta Franchi herself die de stichting in het leven riep. De nieuwe capsulecollectie onderstreept die missie nog maar eens. De collectie heeft niet alleen tot doel de verdediging en rechten van dieren te ondersteunen, maar ook om de furry friends te beschermen.

De collectie bestaat uit een paar aandoenlijke items: een t-shirt met hondenpootjes en een sweartshirt met een hondje. Elisabetta Franchi-kenners weten dat dit hondje terugkomt in het logo van de Elisabetta Franchi Onlus Foundation. Met het geld dat wordt opgehaald met de verkoop van deze items, wil de Onlus bijdragen aan de financiering van verschillende projecten die zich inzetten voor dierenwelzijn. Denk aan onder andere hondenopvangcentra die moeite hebben het hoofd boven water te houden.

Opbrengst

Elisabetta Franchi heeft dierenwelzijn hoog zitten. Sinds 2012 is zowel zij als haar merk volledig cruelty- en fur free. Met de Elisabetta Franchi Onlus Foundation gaat ze de extra mile.

De gehele opbrengst van de solidariteitscollectie zal gaan naar stichtingen die zich inzetten voor dierenwelzijn. En koop je een van de items uit de collectie? Dan ontvang je ook nog eens een limited edition tas met een monogram patroon.

Bron: Marie Claire | Beeld: Elisabetta Franchi

Laatste nieuws

Zie ook