Wil je zien: De Verhulstjes Special vol nostalgie staat nu op Videoland

Tijd voor een nostalgietrip!

Lees ook

Het derde seizoen van De Verhulstjes staat inmiddels alweer even op Videoland, en we genieten volop van de gortdroge Vlamingen. Zo konden we in het derde seizoen zien hoe de Verhulstjes zich om de nieuwe appartementen van zowel vader Gert, als zoon Viktor bekommerden. Ook kregen we een klein kijkje in het leven van Marie als kersverse ‘eigenaar’ van hond Samson. Dat laatste heeft nu een emotioneel staartje gekregen in een bijzondere Special.

De Verhulstjes en Samson

Wie is er eigenlijk niet mee opgegroeid? Samson & Gert was voor veel kinderen in zowel Nederland als België dagelijkse kost. Nog altijd gebruiken we zinnetjes als ‘Ik moest kloppen want de bel deed het niet’, en liedjes als In de disco kunnen we anno nu nog luidkeels meezingen.

Maar in 2019 onderging de bekende serie al een bijzondere metamorfose: niet Gert, maar dochter Marie zou de eigenaar van Samson worden. Er had een afscheidstournee moeten komen, maar goed – rona gooide roet in het eten.

Special

Tot nu! Marie deelde eerder dit voorjaar al een lieve foto met haar vader op Instagram. De afscheidstournee was namelijk een feit, en zo mag bekende hond Samson nu definitief Marie zijn baasje noemen. Bij de bijzondere afscheidsperformances werden vader en dochter Verhulst uiteraard gevolgd door de camera’s, en hier is uiteindelijk De Verhulstjes Special uitgekomen.

In België konden de kijkers al enkele weken eerder van de Special genieten, maar vanaf vandaag staat deze dus ook op Videoland. De reacties op de bijzondere uitzending van 39 minuten zijn in elk geval lovend. ‘Lekker meegejankt met De Verhulstjes. Mooie mensen met een warm hart en heerlijke humor”, reageert een kijker. Een ander laat weten dat de special voor een hoop jeugdsentiment zorgde.

Wij weten in elk geval wat we vanavond aanzetten voor een flinke dosis nostalgie!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: De Verhulstjes

Laatste nieuws

Zie ook