Vanaf déze datum staat het derde seizoen van De Verhulstjes op Videoland

Wij kunnen nu al niet wachten.

Hoe wij ons weekend het liefst spenderen? Op de bank met een goed glas wijn én De Verhulstjes op tv. Deze heerlijke serie verveelt ons nooit, dus daarom zijn we héél blij met de komst van een derde seizoen.

De Verhulstjes

Liefhebbers van De Verhulstjes hoeven we waarschijnlijk niet te vertellen waar de realityserie over gaat, maar mocht je geen idee hebben? Hierbij een kleine samenvatting. In De Verhulstjes volgen we – je raadt het al – de familie Verhulst. Gert Verhulst, Ellen, Viktor en Marie zijn de hoofdrolspelers in deze realityserie en zorgen iedere aflevering voor hilarische momenten. 

Het derde seizoen

Waar de voorgaande seizoenen zich voornamelijk in België en tijdens een vakantie in Saint Tropez afspeelden, blijven we in het derde seizoen dichterbij huis, namelijk in Antwerpen. Daar is het appartement van Gert aan het MAS klaar. Samen met zijn lief Ellen Callebout en honden Leo en Marcel wil hij hier vaker verblijven. Daarnaast is ook het stekje van Viktor in de stad bijna klaar.

In het derde seizoen zullen de levens van de familie Verhulst dan ook iets meer afzonderlijk te zien zijn. Viktor en Marie zijn al lang niet alleen meer alleen de-kinderen-van. Viktor timmert aan de weg als presentator en Marie is het nieuwe baasje van Samson. Daarnaast heeft Gert natuurlijk ook al zijn bezigheden: van tv-werk – zoals voor Dancing with the Stars – tot aan zingen en zijn Studio 100-werk. 

Heel lang hoef je niet meer te wachten, want het derde seizoen van De Verhulstjes verschijnt vanaf 10 mei al op Videoland. Wij gaan hier sowieso een dag voor uittrekken!

Bron: Vlaamskijken | Beeld: De Verhulstjes

Laatste nieuws