Wait, what?! Zijn Temptations Antonio en Cleo toch wel samen?

Plottwist!

We hebben in vorige aflevering van Temptation Island: Love or Leave kunnen zien dat het niet bepaald goed is afgelopen tussen Antonio en Cleo. Antonio dook tijdens de dreamdate nog het bed in met single Fleur, waarna hij de volle laag kreeg tijdens het kampvuur van Cleo. Of zou Cleo het hem nu toch allemaal vergeven hebben? Op Instagram zet Antonio Cleo namelijk in het zonnetje.

Laatste kampvuur

Cleo deelde tijdens het laatste kampvuur flink wat sneren uit richting Antonio. “Voel je je nou stoer? Waarom doe je dit? Wat ben ik voor jou geweest? Waar verdien ik dit aan?” haalde Cleo naar haar ex-vriend uit. “We hadden alles en ik weet ook zeker dat we nog van elkaar houden, maar een relatie werkt niet. Ik hoop wel dat we nog goede vrienden kunnen blijven”, antwoordde Antonio. Deze kalme aanpak werkte helaas niet bepaald, en eenmaal in de taxibus ging het van kwaad tot erger tussen de ex-tortelduifjes. Zo heeft Cleo nog wat scheldwoorden bewaard voor Antonio en wreef ze er nog even in dat ze door ‘de brede, knappe en lieve Ramon zo lekker gekriebeld’ is.

Hereniging

Na de laatste twee afleveringen van Temptation Island leek een hereniging tussen Antonio en Cleo niet bepaald een optie. Toch wisten meerdere juicekanalen onlangs te melden dat het stel samen in het openbaar was gespot. Of de twee toch weer samen zijn? Daar lijkt het in de laatste aflevering van Temptation niet bepaald op. Ondanks dat Antonio aangeeft heel veel spijt te hebben van wat hij heeft gedaan, is Cleo’s vertrouwen in hem dusdanig beschadigd. “Ik zeg nooit nooit, maar de kans dat het nog goed komt tussen ons is héél klein”, aldus de blondine.

Maarre, als we naar de Instagram Stories van de twee kijken, lijkt het er toch echt op dat de twee weer herenigd zijn. Antonio plaatst namelijk een kiekje van Cleo in zijn Stories met de tekst: “Droomvrouw voor altijd.”

Cleo

En dat is nog niet alles, want Cleo repost de foto in haar eigen Stories. Betekent dit dat Cleo en Antonio weer samen zijn? To be continued

Bron: Love & Reality | Beeld: Temptation Island, Instagram

Laatste nieuws