Temptations Antonio en Cleo geven duidelijkheid over relatiestatus

Zijn ze weer samen?

Het sprookje tussen Antonio en Cleo kwam in de vorige aflevering van Temptation Island: Love or Leave officieel ten einde. Toch zouden de twee volgens verschillende juicekanalen inmiddels weer met elkaar zijn gespot. In de nieuwste Temptation-aflevering geven Antonio en Cleo duidelijkheid over hun relatiestatus. Zijn ze weer bij elkaar?

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave.

Laatste kampvuur

In de vorige aflevering van Temptation Island: Love or Leave was te zien hoe Antonio na de heftige boodschap van Cleo steun zocht bij de vrijgezelle Fleur. Samen hadden zij het wel heel gezellig tijdens een nachtelijke zwemsessie in de zee en ook op de dreamdate beleefden zij een spannende nacht. In de nieuwste aflevering is te zien hoe Cleo tijdens het laatste kampvuur deze beelden te zien krijgt. “Het is zoals het is”, reageert ze daar op. “Ik had wel verwacht dat het fout kon gaan, maar niet dat hij seks zou hebben.”

Wanneer ze Antonio voor het eerst weer ziet, barst de bom dan ook gelijk. “Voel je je nou stoer? Waarom doe je dit? Wat ben ik voor jou geweest? Waar verdien ik dit aan?” haalt Cleo naar haar ex-vriend uit. “We hadden alles en ik weet ook zeker dat we nog van elkaar houden, maar een relatie werkt niet. Ik hoop wel dat we nog goede vrienden kunnen blijven”, antwoordt Antonio. Deze kalme aanpak werkt helaas niet bepaald, en eenmaal in de taxibus gaat het van kwaad tot erger tussen de ex-tortelduifjes. Zo heeft Cleo nog wat scheldwoorden bewaard voor Antonio en wrijft ze er nog even in dat ze door ‘de brede, knappe en lieve Ramon zo lekker gekriebeld’ is.

Weer samen?

Na de laatste twee afleveringen van Temptation Island leek een hereniging tussen Antonio en Cleo niet bepaald een optie. Toch wisten meerdere juicekanalen onlangs te melden dat het stel samen in het openbaar was gespot. Of de twee toch weer samen zijn? Daar lijkt het in de laatste aflevering van Temptation niet bepaald op. Ondanks dat Antonio aangeeft heel veel spijt te hebben van wat hij heeft gedaan, is Cleo’s vertrouwen in hem dusdanig beschadigd. “Ik zeg nooit nooit, maar de kans dat het nog goed komt tussen ons is héél klein”, aldus de blondine. Aha!

Bron: Temptation Island: Love or Leave | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws