Zien: Gigi en Bella Hadid onherkenbaar op de catwalk

De schaar, eh het scheermes is er in gegaan...

Je wenkbrauwen voorzien van een ontkleuring en blonde spoeling én je haar opscheren: je moet het maar durven. Bella Hadid en Gigi Hadid bewijzen echter bij de show van Marc Jacobs dat deze opvallende (of eigenlijk juist niet) wenkies dé trend zijn voor het aankomende seizoen.

Opgeschoren coupes

Gigi en Bella verschenen al eerder met geblondeerde wenkbrauwen, maar toen bleven hun lange lokken intact. Voor de show van de herfstcollectie van Marc Jacobs ging de schaar én verf er duidelijk in bij de coupes van de zusjes. Sterker nog, de Hadid-telgen verschenen op de catwalk met opgeschoren coupes.

Jep, that’s right. Met geblondeerde wenkbrauwen, een mullet en opgeschoren zijkanten liepen Gigi en Bella de show. “ANYTHING 4 MARC“, schrijft Gigi bij een foto van haar nieuwe look op Instagram. Kijk mee.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid)

Mini pony

Ook Bella heeft zichzelf om laten toveren voor de fashion show. Naast de opgeschoren zijkanten pronkt er ook bij Bella een micro-fringe pony à la Stranger Things op haar voorhoofd. Gecombineerd met futuristische make-up heeft Bella de tongen flink los gemaakt tijdens de show.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bella 🦋 (@bellahadid)

Reacties

De nieuwe looks van de zusjes vallen bij hun volgers in ieder geval goed in de smaak. “Love the hair cut. Love you baby g“, reageert hun vader Mohamed Hadid onder de foto. Marc Jacobs himself liet ook nog een comment achter voor Bella. “Thank you dear Bella! I love you ❤️.” Wat vind jij van de nieuwe looks van Gigi en Bella?

Bron: Vogue | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws