Oh no: maakt de dunne wenkbrauw uit de 90s een comeback?

Leg je pincet alvast maar klaar.

Lees ook

Hebben we net onder de knie hoe we onze wenkbrauwen vol en fluffy krijgen, ligt er alweer een nieuwe brow trend op de loer. Enne, die brengt ons terug naar de jaren negentig. Jep, flinterdunne wenkbrauwen zijn weer helemaal hot.

Skinny brow

Als we één jeugdtrauma mogen opnoemen, dan is dat zonder twijfel de dunne wenkbrauw. Wij waren uren in de weer met ons pincet om onze brows te epileren tot een flinterdun streepje. Voor de tv, op onze kamer en zelfs op school… Die pincet moest mee.

Toch lijkt het streepje – uh, de dunne wenkbrauw – een heuse comeback te maken. Niemand minder dan topmodel Bella Hadid heeft dit nieuwe tijdperk van de brow ingeluid. Enne, we weten allemaal dat Bella de trends niet volgt. Nee, ze zet ze. Als we de brunette dit keer mogen geloven is de skinny brow weer terug van weggeweest.

Jaren negentig

Het is niet de eerste trend uit de jaren negentig die zijn weg vindt naar de 21e eeuw. Nee, er is een heuse '90s revival aan de gang de laatste jaren. Scrunchies zijn populairder dan ooit, Lady Di is ons grootste stijlicoon en we gaan de deur niet meer uit zonder een flinke laag lipgloss.

Queen of the '90s revival is zonder twijfel Bella Hadid. In de afgelopen jaren heeft ze al heel wat trends uit de jaren negentig nieuw leven ingeblazen. Zo verfde ze haar voorste lokken rood, verschijnt ze regelmatig met een glossy lip en brengt ze de double denim trend weer helemaal terug. Enne, nu zijn ook de dunne wenkbrauwen dus weer aan de beurt. Heb jij je pincet al klaar liggen?

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook