Oei: mensen met deze vier sterrenbeelden snacken het meest

Een goeie snack stilt de trek, toch?

Lees ook

Iedereen heeft weleens behoefte aan een snack. Toch hebben sommige mensen een veel sterkere snackdrang dan anderen. Dit zou weleens met je sterrenbeeld te maken kunnen hebben… Mensen met déze vier sterrenbeelden snacken namelijk veruit het meest.

Leeuw

Leeuwen kunnen behoorlijk lui zijn als op het eten aankomt. Koken? Daar zijn ze geen fan van. Daarom worden er vaak maaltijden en snacks besteld, het liefst in grote porties. Je wilt immers niet te weinig hebben, toch? Al dat bestellen is niet bepaald een pretje voor je bank account, maar je hebt af en toe gewoon een genietmomentje nodig.

Vissen

Mensen met het sterrenbeeld Vissen doen aan emotie-eten. Als er iets te vieren valt, zetten ze meteen een berg snacks op tafel. Als ze iets vervelends of verdrietigs hebben meegemaakt, troosten ze zichzelf met snacks. Wat voor snacks dat zijn maakt niet uit, als ze maar zoet en ongezond zijn. Chocola, taart, koekjes: kom maar door!

Stier

Stieren gaan het liefst luxe uit eten en houden niet van simpele of goedkope snacks. Als ze thuis eten, maken ze er altijd een feest van met diverse kleine hapjes. Dat eten ze dan ook allemaal op, zonder schuldgevoel. Live and let live, toch?

Weegschaal

Bij mensen met het sterrenbeeld Weegschaal is de balans op het gebied van eten ver te zoeken. Soms skippen ze het ontbijt, om vervolgens voor een ongezonde lunch te kiezen. Ook kunnen ze zonder erbij na te denken een enorme hoeveelheid snacks wegwerken voor ze aan een maaltijd beginnen. Balance is key, maar niet als het op snacken aankomt!

Bron: Flair | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook