Dit zijn de love languages van de verschillende sterrenbeelden

Iedereen heeft weer een andere manier om liefde te laten blijken.

We hebben allemaal weleens gehoord van de love languages, de manieren waarop je mensen om je heen je liefde kunt tonen. Dit kan onder andere door middel van cadeaus, aanraking en lieve woorden. Elk sterrenbeeld heeft een unieke manier om liefde aan hun partner te tonen. Hieronder staan ze allemaal onder elkaar. Love is in the air!

Tweelingen

Mensen met dit sterrenbeeld vinden communicatie het allerbelangrijkste in de liefde. Ze zijn altijd eerlijk tegen hun partner, waardoor die precies weet wat er speelt. Ook als ze iets nodig hebben of iets verwachten, geven ze dat meteen duidelijk aan. Tweelingen ontvangen zelf het liefst genegenheid in de vorm van complimenten en lieve woorden van hun partner.

Leeuw

Leeuwen schreeuwen hun liefde het liefst van de daken. Ze staan bekend om hun loyalty naar zowel vrienden als hun partner. Dat is dan ook de manier waarop ze hun liefde uiten: ze laten met hun trouw zien hoeveel anderen voor hen betekenen. Zelf ontvangen ze graag complimenten en bevestigende woorden.

Weegschaal

Mensen met het sterrenbeeld Weegschaal doen er alles aan om hun partner tevreden te houden. Ze houden er vooral van om hun partner regelmatig cadeaus te geven of te verrassen. Dit is overigens ook wat ze zelf het prettigst vinden: cadeaus zorgen bij hen voor echt liefdesgeluk.

Waterman

Watermannen waarderen relaties, maar houden ook van vrijheid. Ze houden ervan om hun liefde te tonen door veel tijd met hun partner door te brengen. Ze willen dat hun partner ook tijd in hen relatie investeert. Tegelijkertijd vinden ze het belangrijk dat beide personen ook tijd overhouden voor hun eigen hobby’s.

Ram

Mensen met het sterrenbeeld Ram zijn absoluut niet bang om hun liefde te tonen. Dit doen ze door cadeaus te geven en veel tijd aan hun partner te besteden. Ze houden er zelf van om cadeaus te ontvangen en positieve woorden van hun partner te horen.

Maagd

Bij Maagden draait het niet om woorden, maar om daden. Ze hoeven niet per se bemoedigende woorden van hun partner te horen. Ze uiten hun liefde door subtiele aanrakingen en krijgen zelf het liefst cadeaus die veel voor hen betekenen.

Boogschutter

Ben je een Boogschutter? Dan is de kans groot dat je van een traditionele aanpak houdt. Boogschutters brengen graag veel quality time door met hun partner en laten hun liefde zien door activiteiten (bijvoorbeeld vakanties) cadeau te doen. Andersom krijgen ze het liefst ook zoveel mogelijk tijd van hun partner ‘cadeau’ als teken van waardering.

Stier

Stieren zijn stubborn op elk vlak, dus ook in relaties. Ze hebben echter ook een zachte kant en uiten hun liefde in de vorm van cadeaus. Zelf houden ze er meer van om fysieke aanraking van hun partner te ontvangen.

Schorpioen

Mensen met het sterrenbeeld Schorpioen raken hun partner graag aan. Ook houden ze ervan om veel tijd en aandacht aan hun partner te besteden. Ze verwachten hetzelfde terug, omdat ze dol zijn op the physical touch.

Kreeft

Kreeften blijven altijd eerst een beetje op de achtergrond en laten hun partner het voortouw nemen. Als ze zich eenmaal volledig op hun gemak voelen, houden ze ervan om hun partner te verzorgen en aan te raken. Ze verwachten ook van hun partner dat die hen goed verzorgt.

Vissen

Heb je het sterrenbeeld Vissen? Dan ben je waarschijnlijk behoorlijk romantisch en houd je ervan om lieve en bemoedigende dingen tegen je partner te zeggen. Aan de andere kant verwacht je zelf cadeaus van je partner als bevestiging van jullie liefde.

Steenbok

Tot slot: Steenbokken zijn meer van de daden dan van de woorden. Ze raken hun partner vaak aan en hebben zelf ook veel fysiek contact nodig. Ook willen ze zeker weten dat hun partner hen altijd zal helpen door genoeg aandacht aan hen te besteden.

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: Netflix (Emily in Paris)

Laatste nieuws