Déze sterrenbeelden hebben het meeste kans op een Tinder-match

Het ligt niet aan jou, maar aan je sterrenbeeld.

Zit jij soms eindeloos zonder succes door je potentiële Tinder-vlammetjes te swipen? Dan ligt het misschien niet aan je profielfoto’s of je bio, maar simpelweg aan je sterrenbeeld! Uit onderzoek blijkt namelijk dat er een duidelijk verschil te zien is in welke sterrenbeelden het meest en het minst succes hebben op Tinder.

Succesvol swipen volgens je sterrenbeeld

Yesss, je leest het goed. Het staat niet in je Tinder bio, maar in de sterren geschreven hoeveel matches je kunt verwachten. Dit ontdekte de site Psychic World op basis van onderzoek onder 4.106 enthousiaste Tinderaars.

Dat deden ze als volgt: de site liet de ondervraagden op 1.000 mensen naar rechts swipen, en vervolgens kijken hoeveel hiervan matches waren. Deze resultaten zijn vervolgens opgedeeld over de verschillende sterrenbeelden.

Populairste sterrenbeelden

En hier kwam verrassend genoeg een bijzonder duidelijk resultaat uit! Zo heeft het meest populaire zodiac sign meer dan dubbel de kans op een match van het minst populaire sterrenbeeld. De absolute toppers en hun percentage matches waren Tweelingen (84%), Waterman (79%), Kreeft (74%) en Leeuw (70%).

Minder succesvol, maar nog altijd populair bleken Vissen (65%), Stier (61%), Ram (58%), en Weegschaal (56%). Helaas gaat het percentage matches vanaf hier hard omlaag. Zo zijn de hekkensluiters in deze enquête Maagd (52%), Boogschutter (48%), Schorpioen (44%) en Steenbok (41%). Kortom, tussen Tweelingen en Steenbok zit er een whopping 43% verschil. Say what?!

Karakter

Mogelijk ligt dit eraan dat deze sterrenbeelden hun karakters duidelijk laten stralen in hun foto’s en bio. Zo staan Tweelingen bekend om hun vlotte babbel en innemende persoonlijkheid. Watermannen zijn vaak lekker excentriek en out there, en weten dan ook precies hoe ze je aandacht trekken op een dating-app.

Daar staat tegenover dat de gemiddelde Steenbok vaak erg career-oriented is, en voor romance misschien iets minder de tijd neemt. Schorpioenen kunnen ten slotte met hun outspoken trekjes bot uit de hoek komen, waardoor zij voor potentiële matches soms wat intimiderend overkomen. Misschien kunnen deze unlucky sterrenbeelden wel wat hulp inschakelen van Tweelingen of Watermannen bij het upgraden van hun Tinder-profiel? Who knows!

Bron: Wakefield Express | Beeld: Pexels, Jodie Louise

Laatste nieuws