Oh nee: is de relatie van Kendall Jenner en Devin Booker voorbij?

Er zou geen sprake meer zijn van 'happily ever after'.

Lees ook

Trouble in paradise: volgens verschillende bronnen is de relatie van Kendall Jenner en Devin Booker na twee jaar voorbij. Ze zouden allebei een ander beeld van de toekomst hebben.

Instagram official

Kendall en Devin werden in 2020 een setje, maar wisten hun relatie lange tijd under the radar te houden. Op Valentijnsdag 2021 maakte Kendall hun romance openbaar, toen ze een foto met Devin op haar Instagram plaatste. Even later werd ze gespot bij een wedstrijd van Devin, die basketballer is en in de NBA speelt. Ze poseerde kort daarna zelfs in een shirt van zijn team Phoenix Suns op Instagram. In juni 2021 plaatsten ze allebei een post op Instagram waaruit bleek dat ze al een jaar samen waren. Toch lijkt het er nu op dat het sprookje voorbij is.

Ander toekomstbeeld

Verschillende bronnen hebben aan Amerikaanse news outlets gemeld dat Kendall en Devin uit elkaar zouden zijn. Kendall zou het gevoel hebben dat Devin en zij ‘verschillende paden bewandelden’, zei een bron tegen Entertainment Tonight. Ook zouden de twee ‘discussies hebben gehad over hun toekomst, waaruit bleek dat ze daar niet hetzelfde over dachten’.

Een andere bron zei tegen E! News dat het inderdaad waar is dat Kendall en Devin uit elkaar zijn, en dat dat al anderhalve week zo is. Volgens de bron hebben ze ‘het heel leuk gehad samen’ bij het huwelijk van Kourtney en Travis, maar zouden ze ‘bij terugkomst hebben beseft dat ze heel verschillende levensstijlen hebben’. Oh no!

Hereniging in de toekomst?

Toch zeggen de bronnen allemaal dat er een grote kans is dat Kendall en Devin het nog een keer samen proberen. “Ze hebben nog steeds contact en geven nog altijd veel om elkaar”, aldus de bron van E! News. Kendall en Devin hebben zelf nog niets bevestigd, maar ze volgen elkaar nog wel op social media. En we weten inmiddels allemaal: hoe klein ook, dat gegeven betekent veel in celebrity land.

Bron: Page Six | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook