Dit is de 11 minuten-workout waarmee Kendall Jenner in shape blijft

Kort maar krachtig!

Topmodel Kendall Jenner let voor haar werk altijd erg goed op haar voeding. Daarnaast zorgt ze ervoor dat ze dagelijks genoeg beweegt. Toch is het misschien niet zoveel als je zou denken. Miss Jenner blijkt namelijk te zweren bij een workout van maar 11 minuten!

Work-out

Kendall Jenner behoort tot de top van de modeling world en heeft samenwerkingen met grote merken als Givenchy, Chanel en Dior op haar naam staan. Ook schitterde ze al op honderden magazine covers en liep ze ontelbare modeshows. Maar guess what: haar prachtige lichaam heeft Kendall echt niet alleen aan haar goede genen te danken. Zo traint ze ontzettend hard voor die strakke core, vertelde ze eerder op haar app. Alleen raad je nooit wat ze doet om haar beautiful figure te onderhouden. Ze zweert namelijk bij een workout die maar elf minuten in beslag neemt.

11 Minuten

Kendalls favoriete workout kost je niet alleen weinig tijd, je hoeft er ook weinig spullen in huis te halen. Geen gewichten, ballen of andere attributen: je hebt alleen een matje nodig en je bent good to go. Op haar app deelde Kendall de dertien oefeningen waarmee ze in shape blijft. In totaal doet ze daar slechts 11 minuten over. Daar houden we van; kort maar krachtig! Bekijk de video hieronder en doe vooral ook mee.

Personal trainer

Oké oké, dit is natuurlijk heus niet het enige wat Kendall aan sport doet. Zo heeft ze ook een personal trainer. “Mijn trainer killt mijn buikspieren. De volgende dag doet het zelfs pijn om te lachen! Dan weet ik dat ik mijn oefeningen goed heb gedaan”, vertelde ze eens. Ook pakt ze kleine momentjes om een paar oefeningen te doen. “Soms, als ik televisie aan het kijken ben, denk ik eraan om gewoon even wat crunches te doen. En dan hup, even met m’n luie kont van de bank, en daarna kan ik weer relaxen.” Dedication!

Bron: Happy in Shape | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws