Kendall Jenner maakt romance met Devin Booker Instagram Official

Love is in the air.

Lees ook

Het lijkt erop dat Kendall Jenner een romantische, eerste Valentijnsdag met haar nieuwe vlam heeft gehad. Het model deelde gisteren namelijk een foto in haar Instagram Stories waarop te zien is dat ze in de armen van basketballer Devin Booker ligt.

Romance

Maandenlang deden geruchten de ronde dat Kendall een relatie heeft met NBA-ster Devin. Enne, het lijkt erop dat het model de rumors eindelijk heeft bevestigd. Zo plaatste ze gisteren – jawel, op de meest romantische dag van het jaar – een foto in haar Stories waarop te zien is dat ze in de armen van Devin ligt.

Het model plaatste dan geen caption bij de foto, maar het simpele witte hartje dat ze bij het lieve kiekje postte zegt al genoeg.

Geruchten

Kendall en Devin werden in april 2020 voor het eerst samen in het openbaar gespot. Als de twee dan ook nog samen op de kiek worden gezet in augustus 2020 – en vervolgens samen op stap gaan met Kylie Jenner – begint de geruchtenmolen helemaal overuren te draaien.

Het model en de sporter gingen maandenlang niet in op deze geruchten. Eerder deze maand deelde een insider al met Entertainment Tonight dat de twee erg close zijn. Het lijkt erop dat Kendall met haar romantische Instagramfoto haar relatie met Devin dan eindelijk Instagram Official heeft gemaakt.

Bekijk de foto van Kendall en Devin *HIER*.

Bron: E! Online, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook