Zien: Kendall Jenner gaat viral omdat ze een trap niet op kan lopen

'Eerst de komkommer en nu dit', klinkt het onder de video.

Another day, another viral filmpje van de Kardashian-Jenners. Laatst ging Kendall Jenner al het internet over omdat ze een komkommer op een wel heel bijzondere manier sneed, maar dit keer is het omdat ze behoorlijk wat moeite heeft met het beklimmen van een trap.

Bruiloft van het jaar

Het zal je niet ontgaan zijn dat de hele Kardashian-Jenner clan en menig ander celebrity afgelopen weekend naar Italië was afgereisd voor dé bruiloft van het jaar. We hebben het natuurlijk over de (inmiddels derde) wedding van Kourtney Kardashian en lover Travis Barker. Niet alleen het trouwkoppel verscheen in prachtige kleding van Dolce & Gabbana, ook de wedding guests kregen een bijzonder exemplaar aangemeten.

Trap op

Waar Kim en Khloé Kardashian beiden voor zwarte jurken met kant kozen, droegen Kendall en Kylie Jenner lichte, satijnen jurken. Zo verscheen Kendall in een nauwsluitend exemplaar met daarom bloemen en vlinders. Enne, hoewel het topmodel er beeldig uitzag, was de jurk niet bepaald handig om de vele trappen in het Italiaanse Portofino te beklimmen.

Gelukkig mochten we van het hilarische moment meegenieten door de telefoon van sister Kylie, die het tafereel op haar Instagram Stories deelde. “Gaat het?” horen we Kylie lachend vragen aan haar oudere zus. “Sh*t, deze trappen zijn crazy.”

@thekardashiansdaily

the way Kendall’s walking up the stairs💀😭 #kyliejenner #kendalljenner #fyp #kardashians #thekardashians #hulu #viral #trending #iconic

♬ original sound – thekardashiansdaily

Gelukkig hoefden we na vierentwintig uur geen afscheid te nemen van het hilarische filmpje, want TikTok-gebruiker @thekardashiansdaily wist de beelden voor altijd vast te leggen. “De manier waarop Kendall de trap oploopt💀😭”, klinkt het bij het filmpje. Binnen no time stroomden de reacties van fans binnen. “Eén ding dat Kendall van haar modellencarrière heeft geleerd is om waar dan ook te lopen in wat dan ook”, reageert iemand. Een ander schrijft: “Is er iets dat Kendall normaal kan doen?” Tot slot een derde: “Eerst de komkommer en nu dit…”

Bron: NSMBL, TikTok @thekardashiansdaily | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws