Dit is wat Kim Kardashian op een dag eet

Kim krijgt haar prachtige curves duidelijk niet cadeau.

Kim Kardashian heeft haar platte buik en prachtige curves niet alleen te danken aan een ingreepje hier en een ingreepje daar. Ze houdt er namelijk ook een pittig sportschema en strikt eetpatroon op na.

Benieuwd wat de KUWTK-ster dagelijks eet? Wij zetten de boel voor je op een rij.

Breakfast

Als er iets is waar Kim dol op is, dan is het wel een goed ontbijt. Haar favo breakfast? Dat zijn havermoutpannenkoeken. Die belegt ze met blauwe bessen om de dag extra gezond te beginnen. Volgens Kims trainer, Melissa Alcantara, heeft ze dit ontbijt nodig om haar eerste workouts goed door te komen. Heeft ze zin in iets hartigs? Dan eet Kim toast met avocado of scrambled eggs met tomaatjes, uien en champignons. En soms eet de realityster er ook nog een muffin naast.

Snack

Tussen het ontbijt en de lunch eet Kim regelmatig een zogenoemde morning snack. Dit bestaat vaak uit een acaï bowl, gevuld met mango, aardbeien, banaan, chiazaden en uiteraard acaï poeder. Kim loves een plantaardig dieet.

Lunch

Ook tijdens de lunch gaat Kims voorkeur uit naar een plantaardig gerecht. Zo maakt ze regelmatig een puree van zoete aardappel met avocado en andere groenten. Ook eet Kim weleens een salade met kip en groenten. Haar all time favourite is de Chinese kipsalade. Deze salade bevat pulled chicken, noodles, gember en een sesam dressing.

Snack

Ook tussen de lunch en het avondeten is het tijd voor een snackje. Volgens Kim bestaat haar favoriete snack uit chips en guacamole. Al betwijfelen wij of de realityster dit ook echt iedere dag eet…

Diner

Volgens Kims trainer eet de realityster bijna iedere dag gebakken vis met gegrilde groenten. Eén ding is duidelijk: Kim houdt haar diner graag simpel.

Dessert

Hoewel Kim suikers probeert te vermijden, vergrijpt ze zich héél soms aan haar favo dessert. Ze kiest dan voor haar favoriete ijssmaak van Haagen-Dazs.

Met een korreltje zout

Zie jij het lichaam van Kim wel zitten en ben je van plan om je eetschema helemaal om te gooien? Houd dan wel in je achterhoofd dat elk lichaam anders is en dit dieet niet voor iedereen werkt. Luister daarom altijd goed naar je eigen lichaam. Maar het kan natuurlijk geen kwaad om een aantal van deze heerlijke recepten eens te proberen!

Bron: Women’s Health Mag, Grazia (archief) | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws