Zien: dit is de knappe vriendin van Snelle

Wat een knappe verschijning!

Lees ook

Snelle scoort momenteel de ene na de andere hit en is niet meer uit de hitlijsten weg te denken. Met zo’n succesvolle carrière is het natuurlijk ontzettend fijn om iemand naast je te hebben waar je zowel struggles als hoogtepunten mee kunt delen. Snelle heeft zo’n iemand gevonden in zijn vriendin Sterre.

Rising star

Snelle is de afgelopen jaren niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. Hij scoorde diverse nummer 1-hits en gouden platen, en geeft talloze optredens. Vorig jaar werd het succes hem allemaal even te veel en moest de zanger een stapje terug doen. Maar nu is hij back! Afgelopen week stond hij maar liefst drie keer in een uitverkochte AFAS Live met zijn eigen show. “Ik voel me gezegend en superblij. Er gaat heel veel door me heen en ik ben stiekem ook al wel een klein beetje moe”, vertelde hij lachend aan RTL Boulevard. “Ik vind het altijd zo’n cliche, maar het is een droom die uitkomt. Gewoon hier met z’n allen zijn, dat is eigenlijk wel gewoon het allerleukste wat er is.”

Support van vriendin

De zanger kan in elk geval altijd rekenen op de support van zijn vriendin Sterre, met wij hij inmiddels alweer drie jaar samen is. “Ze is er alle drie de dagen geweest en ja, het is wel heel fijn om elke avond naast haar te kruipen”, geeft hij toe. Daarnaast is Sterre ook degene die af en toe op de rem kan trappen, om ervoor te zorgen dat Snelle niet opnieuw te veel hooi op zijn vork neemt. “Soms kan ze ook wel zeggen van: ‘Kom schat, we gaan’. En dat is heel goed.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door STERRE KUNZLER (@sterrekunzler)

We zien Snelle en Sterre maar zelden samen op foto’s en in het openbaar, waardoor zij haar eigen leven kan leiden. Toch is Sterre met haar 23.000 volgers op Instagram zelf ook een heuse influencer te noemen. Benieuwd hoe de knappe girlfriend van Snelle eruitziet? Wij zetten een aantal kiekjes op een rij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door STERRE KUNZLER (@sterrekunzler)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door STERRE KUNZLER (@sterrekunzler)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door STERRE KUNZLER (@sterrekunzler)

Intense periode

“De afgelopen twee jaar zijn voor Snelle een fantastische, maar ook intense periode geweest”, vertelde zijn management toen hij vorig jaar een stapje terug moest doen. “Zijn enorm drukke agenda heeft tot zo’n vermoeidheid geleid dat hij op advies van de huisarts de komende periode rustig aan moet doen. Aangezien zijn gezondheid het allerbelangrijkste is houden wij ons aan dit advies. Wij rekenen op jullie begrip”, klonk het. Inmiddels is hij weer helemaal de oude en ready voor het festivalseizoen!

Bron: Instagram @strrekunzler, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook