Zien: nieuwe beelden van realityshow “The Kardashians” op Hulu

We kunnen binnenkort weer genieten van al het drama in de familie.

Eind 2020 werd bekendgemaakt dat er een einde zou komen aan de succesvolle serie Keeping Up With The Kardashians. Daar waren we niet bepaald blij mee, want we hebben wel behoefte aan onze vaste dosis Kardashian-drama. Het verbaast ons dan ook niet dat de Kardashian-Jenners al snel heimwee naar hun real life soap kregen. Ze besloten een samenwerking aan te gaan met streamingdienst Hulu. Er komt dus een nieuwe realityserie van de familie en er is nu een sneak peek vrijgegeven!

Over twee maandjes

Begin februari werd al bekendgemaakt dat we vanaf 14 april weer kunnen meekijken in het luxury life van de Kardashian-Jenners. Een trailer was er echter nog niet, tot nu. Op de speciale Instagram-pagina voor het programma is een halve minuut aan materiaal uit de serie gepost. Je ziet het hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Kardashians (@kardashianshulu)

In de trailer zien we opvallend veel gelukkige momenten en family time voorbijkomen. We zien onder andere het diner dat plaatsvond vlak nadat Kourtney en Travis Barker zich hadden verloofd. Daarbij zien we ook dat Kris behoorlijk emotioneel wordt van die gebeurtenis. Kims reactie daarop laat zien dat het weer een serie vol heerlijke drama moments wordt. “She’s never had a reaction like that for me and it’s happened a few times“, zegt ze met een big smile op haar gezicht.

Blije reacties

Fans van de eerdere Kardashian-series reageren allemaal enorm enthousiast op de promovideo. “So so iconic“, “IM SCREAMING” en “This is a holiday for me“, valt er te lezen. Ook vragen meerdere fans zich af waarom Scott Disick niet in de trailer te zien is. Zou hij wel onderdeel uitmaken van de serie? Reacties zoals “Where’s Scott? I remember Khloe tweeted he’d be part of this new show!!” laten zien dat fans hem wel graag als cast member willen zien.

Hoe dan ook: zet 14 april in je agenda met een grote cirkel eromheen, want dan moet je tijd vrijmaken voor de eerste aflevering. Wij zijn erg benieuwd en gaan zeker kijken!

Bron: NSMBL | Beeld: BrunoPress, Instagram Hulu

Laatste nieuws