Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hallo daar: Maan gaat voor nieuwe coupe

'Tijd voor iets nieuws', aldus de zangeres.

Maan heeft niet alleen een gouden keeltje, ook heeft de beauty prachtige goudbruine lokken. Althans, die had ze. De zangeres verrast haar volgers namelijk met een gloednieuwe coupe.

Nieuwe look

Out with the old, in with the new, moet Maan gedacht hebben. Dat de zangeres niet bang is om te experimenteren met haar looks, wisten we al. Zo verschijnt ze regelmatig in de meest kleurrijke outfits en liet ze eerder al een pony knippen. Geen pony dit keer, maar korter dan kort en blonder dan ooit – zo showt Maan haar nieuwe look op social media.

"Tijd voor iets nieuws 👀 👅", schrijft Maan bij de make-over op TikTok. Te zien is hoe er een flink stuk van haar lokken wordt afgeknipt en dat haar haar behoorlijk in de folie wordt gezet. Het resultaat? Een stunning blonde coupe tot op haar schouders. Dat Maan blij is met het resultaat, is wel duidelijk. "Hell yeahhhss", schrijft ze. Looking good, Maan!

https://www.tiktok.com/@maantjeofficial/video/7105366300112817414?_t=8SxJd6EFDrK&_r=1

Remix

Maans coupe is niet het enige dat een make-over heeft gekregen. Onlangs dook de zangeres samen met Lee Towers en de muzikanten van het Koninklijk Concertgebouworkest de studio in om hun eigen twist te geven aan de klassieker I Can See Clearly Now. De muzikanten brachten het nummer onlangs voor het eerst live ten gehore in de Magnum Pleasure Residence in Amsterdam. "Ik had wel een beetje kriebeltjes in mijn buik", vertelde Maan vlak na het optreden aan Grazia.

“Het fijne is natuurlijk dat het al een gouwe ouwe is. Het is een klassieker", ging de zangeres verder. "We hebben het lied alleen in een nieuw jasje gestoken. Je weet dat eigenlijk iedereen het liedje al kent, en het is heel fijn om met die gedachten het podium op te gaan. Ik voel me heel vereerd dat ik met deze twee legendes mag samenwerken.” Of we kunnen rekenen op nog een samenwerking van het drietal? “Er valt zeker nog wel wat te remixen”, antwoordde Maan enthousiast. “Ik zou You’ll Never Walk Alone wel willen remixen.” Wij zijn voor!

Bron: TikTok, Grazia | Beeld: BrunoPress