Tony Junior over Maan: ‘Zij is de liefde van mijn leven’

De dj schept duidelijkheid over zijn band met de zangeres.

Lees ook

De Bachelor met Tony Junior is ten einde gekomen. En hoewel de knappe dj aan Julia zijn laatste roos gaf, kent het verhaal geen happy end. Tijdens de reünie bleek namelijk dat ze niet meer samen zijn. Echter heeft Tony nog altijd een goede band met zijn ex-vriendin Maan. Hoe zit het eigenlijk tussen die twee?

Reacties onder foto’s

Tijdens de uitzendingen van De Bachelor plaatste Tony regelmatig comments bij andere vrouwen, waaronder Maan. Dit zorgde voor veel vragen en onbegrip. “Het is niet respectloos”, stelt Tony in gesprek met Fawrynotsawry en René Watzema van RUMAGTV. “Als je zo zwaar weegt aan een lief berichtje of emoji onder een Instagrampost, en daardoor denkt dat ik niet van je zou houden, dan denk ik: Waar is de relatie dan op gebaseerd?”

Maan

Tony plaatste dus onder meer reacties onder de foto's van zijn ex-lover Maan. En hoewel Fawry niet snap waarom je zulke berichtjes onder de foto's van je ex zou plaatsen, heeft De Bachelor himself daar zo zijn redenen voor. “Omdat ik zielsveel van haar hou, omdat dat de liefde van mijn leven is”, legt hij uit. “Zij is de liefde van mijn leven en dat zal ze altijd blijven. Zij zit in mijn hart.”

“Ik hoef geen verkering met haar, maar zij zit heel diep. Als ik een lieve foto van haar zie en ik die mooi vind, dan post ik daar een reactie onder – en dat doet ze ook bij mij. Ik hoef geen relatie met haar, maar ik ben heel bij dat ze in mijn leven is. En misschien is er nog wel een liefde van mijn leven.”

Toekomst samen

De handsome dj is duidelijk nog heel goed met zijn ex. Ziet hij dan wellicht nog een toekomst samen met haar, nu het niks is geworden met De Bachelor-dames? “Ik heb door Maan geleerd wat liefde is. Ik heb door Maan geleerd dat er twee puzzelstukjes kunnen zijn die perfect kloppen, alleen na tweeënhalf jaar toch niet helemaal”, vertelt hij. “Maar dat wil niet zeggen dat ik haar als mens, en zij ook, dat we elkaar heel diep in het hart hebben zitten en heel blij zijn dat we elkaar nog steeds kennen. Dat neemt niemand mij meer af.” Cute!

Beeld: Brunopress | Video: RUMAGTV

Laatste nieuws

Zie ook