Girls trip! Vanaf vandaag reis je voor slechts 9 euro onbeperkt door Duitsland

Treinen maar!

Geen fan van vliegen, maar wil je wel heel graag een citytrip maken? Dan wordt het tijd om je lover of bff op te trommelen. Je kunt namelijk vanaf vandaag voor maar 9 euro onbeperkt met de trein reizen door Duitsland.

Speciale actie

De Duitse regering wil met dit initiatief stimuleren dat mensen vaker de trein pakken en dus minder met de auto gaan. De actie geldt vanaf vandaag en is in de zomermaanden juni, juli en augustus geldig. Enne, niet alleen Duitsers, maar ook wij kunnen gebruik maken van de actie.

Cityhoppen

Dus mocht jij nu meteen een kaartje willen kopen, houd dan wel het volgende in je achterhoofd: de actie geldt alleen bij regionale en lokale treinen en niet in intercity’s. Je kunt dus niet in één keer van het noorden naar het zuiden van Duitsland reizen, maar natuurlijk wel een paar leuke tussenstops kiezen. Tripje naar Keulen? Zetten we op onze lijst! Of wat dacht je van Münster? Here we come!

Daarnaast is het ook goed om te weten dat de actie maar voor één maand geldt. Kies je voor juli, dan reis je die hele maand dus voor 9 euro, maar in juni en augustus niet. Inmiddels zijn er al duizenden kaartjes verkocht, dus mocht je deze zomer met je bff willen cityhoppen bij onze oosterburen, wees er dan snel bij!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Emily in Paris

Laatste nieuws