Stranger Things-actrice doet boekje open over vierde seizoen: ‘Meest bizarre seizoen’

Nog één nachtje slapen!

Lees ook

Het is alweer ruim twee jaar geleden dat het derde seizoen van Stranger Things op Netflix verscheen. Door de coronacrisis – what else is new – liet het vierde deel van de serie langer op zich wachten dan normaal. Morgen is het zover en kunnen we het vierde seizoen ein-de-lijk bingen. Actrice Sadie Sink licht alvast een tipje van de sluier op.

Bizar seizoen

Het vierde deel wordt volgens de streamingdienst opgesplitst in twee delen: Vol 1. en Vol 2. Het eerste deel verschijnt op 27 mei en het tweede deel zal vanaf 1 juli te zien zijn. Volgens Sadie kunnen we in beiden delen een hoop spannende scènes verwachten. Naar eigen zeggen zouden de scriptmakers ‘alles uit de kast gehaald’ hebben. “Het is het meest bizarre seizoen dat we ooit hebben gehad”, vertelt Sadie aan People.

De trailer voor het vierde seizoen werd eerder deze maand al gelanceerd en daaruit konden we opmaken dat er een nieuwe schurk komt. “Ik kan daar niets over zeggen”, stelt Sadie. “Maar het wordt echt heftig.”

Trailer

Verder zagen we in de trailer hoe Eleven (Millie Bobby Brown) zich opmaakt voor spring break. Ze schrijft een brief aan Mike (Finn Wolfhard), waarin ze hem vertelt hoe geweldig haar eerste 185 dagen in Californië waren, maar al snel zien we dat dit niet helemaal waar is. Wat volgt zijn vuurwapengevechten, een enge pop, kapotte ramen, Eleven die door twee mannen in pak wordt vastgehouden, een ondergrondse basis, explosies en nog veel meer strange things.

Na het vierde seizoen kunnen we ons ook nog gaan opmaken voor een vijfde, al is dat helaas wel de laatste. Net zoals vele fans baalt ook Sadie daarvan. “Ik zou eeuwig doorgaan als ze dat zouden willen”, zegt ze. “We zijn echt een familie geworden met z’n allen. Ik zal iedereen missen als het voorbij is.”

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Netflix, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook