De blazers van dit merk zijn een enorme hit op Instagram

De blazers van het high street-merk hebben een premium look en feel.

Lees ook

Blazers, kun je er echt genoeg van hebben? Volgens de milieupolitie wel – en ja, gelijk hebben ze. Te veel kleding is helemaal niet goed voor het milieu. Het is daarom belangrijk om te investeren in forever pieces. Heb je een zwak voor blazers en wil je er hebben eentje die lang meegaat én mooi blijft? Dan hebben wij dé blazer voor je op het oog. Instagram zal ermee instemmen, want de blazer is een enorme hit op de socials.

De Arket-blazer

De blazers van het merk Akert zijn momenteel enorm in trek. De wool blazer om precies te zijn. Het heeft een hoekig silhouette en komt in verscheidene kleuren: zwart, navy, beige, burgundy, chocoladebruin en zachtroze. De reden dat de Oversized Wool Hopsack Blazer zo in trek is, is volgens ons de premium look die het heeft. Het ziet eruit als een premium blazer, maar dan voor een high street-prijs. Denk overigens niet aan de prijskaartjes die je bij de H&M ziet: voor deze Arket-blazer betaal je tussen de €150 en €159 euro.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nikol Grid (@nikolgrid)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pauline || Outfit inspi (@pauline__dt)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Annabel (@annabelpesant)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessica Skye (@_jessicaskye)

Styling

De Arket-blazer is al een paar jaar in omloop en blijft een groot favoriet. Een klassieke manier om ‘m te dragen is met een jeans, maar natuurlijk is er veel variatie mogelijk. In de zomer wordt het item nog weleens gedragen met shorts en naar kantoor wordt-ie gematcht met een pantalon in een gelijke kleur. Oftewel: een item met een veelzijdig karakter.

Bron: Who What Wear, Arket | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook