Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Noooo! Slecht nieuws voor Dynasty-fans

Wij kunnen het nog niet helemaal geloven.

Het weekend begint helaas met slecht nieuws voor fans van de serie Dynasty. Netwerk The CW heeft besloten na vijf seizoenen de stekker uit het programma te trekken.

Laatste seizoen

Waar ze in Amerika al volop kunnen genieten van het vijfde seizoen van Dynasty, zullen wij waarschijnlijk tot de zomer moeten wachten totdat de populaire serie op Netflix verschijnt. Enne, daar kunnen we maar beter extra hard van genieten, want dit zal ook gelijk het laatste seizoen zijn. Samen met series als The 4400 en Charmed heeft The CW besloten dat het einde verhaal is voor de Carringtons. Hoewel de serie altijd steengoed wordt bekeken via Netflix, vallen de kijkcijfers op The CW toch behoorlijk tegen.

Op Instagram laat miss Fallon Carrington aka actrice Elizabeth Gillies weten op een ander moment te zullen reageren op het verdrietige nieuws. "Mommy & Daddy are on a mission", schrijft ze bij een kiekje van haar en hubby Liam Ridley (Adam Huber). "Ik bewaar de goodbyes voor een latere post, aangezien wij nog twaalf fantastische afleveringen voor jullie hebben liggen en nog zes om te filmen."

Toch een vervolg?

Dynasty-fans zijn in shock dat ze afscheid zullen moeten nemen van de perikelen van de rijke Carringtons. "Ik ben zo verdrietig! Ik kan niet geloven dat seizoen 5 het laatste seizoen is", reageert een volger onder de post van Elizabeth. Een ander schrijft: "Ik baal er zo van dat de show gecanceld is. Het is zo'n geweldige serie."

Toch zien fans van de Carringtons nog wel een andere oplossing: "Ik hoop echt dat Netflix de show oppikt." Of de streamingdienst Dynasty echt zal opkopen en er tóch een vervolg komt? Time will tell...

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Dynasty, Instagram