Heel fijn nieuws: Netflix komt met goedkopere abonnementen

Hier worden we nou blij van.

Lees ook

HBO Max, Videoland, discovery+ en Netflix: we zien soms door de bomen het bos niet meer. Wil jij een beetje geld besparen op bepaalde abonnementen en overweeg je Netflix te schrappen? Don’t, aangezien Netflix de prijzen van een abonnement mogelijk gaat verlagen.

Geld besparen

We hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen dat alles tegenwoordig duurder is geworden. Zijn het niet de boodschappen, dan zijn het wel de drankjes op het terras: we moeten overal dieper in de buidel tasten. Gelukkig heeft Netflix our back en lijkt er licht aan het einde van de tunnel. De abonnementsprijzen van de streamingdienst gaan namelijk omlaag – en dat is behoorlijk verfrissend in deze periode.

Werken met advertenties

Met de komst van allerlei nieuwe streamingdiensten is het natuurlijk logisch dat mensen kritisch naar hun abonnementen gaan kijken. Netflix merkte een daling in het aantal gebruikers, dus besloot hier iets op te bedenken. Directeur Reed Hastings gaf aan dat de streamingdienst met advertenties wil gaan werken. Het lijkt erop dat Netflix de prijs omlaag gaat schroeven, maar dat we daar wel een paar advertenties voor terug krijgen. En als je het ons vraagt, vinden we dat helemaal niet zo erg.

Nog niet duidelijk

Wat de exacte prijzen van dat goedkopere abonnement zullen zijn? We don’t know. Ook is het nog niet duidelijk vanaf wanneer deze nieuwe abonnementen ingevoerd zullen worden. Op dit moment is dat naar verwachting in het laatste kwartaal van 2022. Wij zijn benieuwd!

Bron: Amayzine | Beeld: Netflix (Selling Sunset)

Laatste nieuws

Zie ook