Geen ticket voor Vrienden van Amstel LIVE kunnen bemachtigen? Zo kun je het feestje alsnog meemaken

Kom maar door!

Lees ook

Elk jaar kijken we er weer naar uit: De Vrienden van Amstel LIVE! Twaalf avonden meezingen met de hits van de 23 grootste Nederlandse artiesten, we love it. Heb je het spektakel nou niet zelf mee kunnen maken? Niet getreurd, want het muziekspektakel is zeer binnenkort opnieuw te beleven.

Vrienden van Amstel LIVE!

Wat jaren geleden begon in het Café Heeren van Amstel aan het Thorbeckeplein in Amsterdam is inmiddels uitgegroeid tot het grootste muziekfeest van Nederland. Door de coronacrisis stond het muziekspektakel even twee jaar on hold, maar de afgelopen twee weken was De Vrienden van Amstel LIVE! terug en bigger than ever. De 23 grootste artiesten van Nederland hebben twaalf avonden lang samen met 180 duizend mensen de Rotterdam Ahoy op stelten gezet.

Even nagenieten

Niet live kunnen meegenieten van de dance moves van sterren als MaanEmma HeestersGuus Meeuwis en Kraantje Pappie? Of wil je het muziekspektakel gewoon even opnieuw beleven? Dat kan héél binnenkort al bij RTL 4 en op Videoland. Op donderdag 12 mei en 19 mei is daar namelijk de registratie van De Vrienden van Amstel LIVE!, dat wordt gepresenteerd door niemand minder dan Simon Keizer, te zien.

Wil je het muziekspektakel volgend jaar niet via de televisie beleven maar een keer live meemaken? Wees dan snel, want de tickets voor De Vrienden van Amstel LIVE! 2023 zijn vanaf vandaag te koop. Good luck!

Bron: RTL | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook