Yes! Vrienden van Amstel LIVE komt met extra concertreeks

En de shows zijn al sneller dan je denkt!

Begin dit jaar was alles ready in Ahoy voor de start van een reeks Vrienden van Amstel LIVE-concerten. Helaas kon dit op het allerlaatste moment tóch niet doorgaan, vanwege de destijds geldende coronamaatregelen. Maar niet getreurd, want zojuist is er een extra concertreeks aangekondigd, die over een aantal weken al plaatsvindt!

Acht shows

In mei staan de Vrienden van Amstel LIVE alweer op het podium van Ahoy in Rotterdam – ook wel ‘de grootste kroeg van Nederland’ genoemd. Een groep van maar liefst 23 artiesten geven acht spectaculaire shows. Gastheren Nick en Simon mochten dit heugelijke nieuws vanmorgen via een livestream bekendmaken vanuit café Hesp in Amsterdam. Alle artiesten die dit jaar op de bühne staan waren ook aanwezig.

Welke artiesten je dit jaar kunt verwachten? De line-up bestaat weer uit de crème de la crème van de Nederlandse muziekindustrie. Van Guus Meeuwis tot DI-RECT en van Suzan en Freek tot Miss Montreal. Maar ook nieuwe namen als Flemming, Davina Michelle en Emma Heesters maken hun opwachting. Wie met wie optreedt blijft nog even een surprise.

Missen Zou

Eerder dit jaar reisden Thomas Acda, Rolf Sanchez en Kraantje Pappie af naar Amerika. Daar schreven ze het nummer Missen Zou, dat speciaal voor deze editie is gemaakt. De voorwaarde voor het uitbrengen van het liedje was dat er ook een nieuwe concertreeks van VVAL zou plaatsvinden. Enne, daar waren de andere artiesten het natuurlijk snel over eens! Het gloednieuwe nummer dat bij deze extra editie hoort komt deze week uit.

Kaartverkoop

Ben jij net zo excited over dit nieuws als wij? Dan wil je waarschijnlijk heel graag weten wanneer je een kruis in je agenda moet zetten en tickets kunt scoren. De shows staan gepland op 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8 en 9 mei. De kaartverkoop begint aanstaande zaterdag, 26 maart, om 10.00 uur.

Had jij al een ticket voor de gecancelde show van januari dit jaar? Lucky you! Mensen die hun geld hebben teruggekregen voor deze editie krijgen voorrang bij de kaartverkoop. Hierover word je per mail geïnformeerd.

Bron: Vrienden van Amstel LIVE, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws