Babynieuws: actrice Toprak Yalçiner zwanger van tweede kindje

De actrice deelt een lieve gezinsfoto waarop haar beginnende babybump te zien is.

Lees ook

Ontzettend leuk nieuws voor Toprak Yalçiner en haar vriend Mats! Het stel verwacht namelijk een tweede kindje. Dat blijde nieuws heeft de actrice vandaag zelf bekendgemaakt op Instagram.

Gezinsuitbreiding

Op Instagram deelt Toprak een ontzettend vrolijke foto om de gezinsuitbreiding aan te kondigen. Hierop zien we Mats naar de beginnende babybump van zijn vriendin wijzen. Zoontje Miro Cem houdt stevig zijn moeders hand vast en kijkt vol verwondering naar de buik. Zo lief!

HELLO BABY”, begint de actrice bij haar post. “Wij hebben een leuk nieuwtje… Begin september krijgen wij een leuk nieuw mensje erbij. Keep you posted.” Daarbij deelt ze ook de hashtags #bignews #pregnant #pastthehalfwaymark. Gefeliciteerd!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Toprak Yalciner (@topraky)

Family of three

Het stel vorm nu een gezellige family of three. Toprak en Mats hebben al acht jaar een relatie. Samen hebben ze zoontje Miro Cem gekregen, die in juli 4 jaar oud wordt – en een paar maanden later grote broer. Aan de happy foto’s te zien, kan het hele gezin niet wachten om het vierde gezinslid te verwelkomen. Enne, dat snappen wij natuurlijk helemaal!

Onder de foto stromen de felicitaties binnen voor de actrice en haar gezin. Onder meer Monica Geuze, Lizzy van der Ligt en Stijn Fransen laten een felicitatie en veel hartjes achter.

Bron: Instagram @topraky | Beeld: Brunopress 

Laatste nieuws

Zie ook