Zien: Netflix dropt trailer van F*ck de Liefde 2

Exciting!

Lees ook

We hoeven niet lang meer te wachten op het tweede deel van F*ck de Liefde. De film is namelijk vanaf 20 mei te streamen op Netflix. Enne, de trailer is eindelijk door de streamingdienst gedeeld!

Trailer

Waar het tweede deel over zal gaan? Lisa (Bo Maerten) zag haar relatie met Jim (Géza Weisz) stranden en keerde helemaal sad terug naar Nederland. Alsof dat nog niet naar genoeg is voor Lisa, overlijdt haar oma ook nog eens. Tijdens de uitvaart van Lisa’s oma komt Kiki (Nienke Plas) met het nieuwtje dat ze gaat trouwen. Hoe gedesillusioneerd Lisa ook is, gaat ze toch met Kiki en Angela (Bettina Holwerda) op vakantie naar Ibiza.

De vakantie loopt voor de drie vriendinnen compleet anders dan verwacht; Angela belandt tijdens de eerste nacht namelijk gelijk in bed met de spannende Javier (Juvat Westendorp), van wie al snel blijkt dat hij zich anders voordoet dan hij werkelijk is. Lisa raakt daar gecharmeerd van de perfecte Noah (Dorian Bindels), die ze nog kent uit haar jeugd. Totdat Jim ineens op Ibiza opduikt en haar de liefde verklaart. Enne, bij Kiki slaan juist de twijfels toe over haar aanstaande huwelijk. Bekijk hieronder alvast de trailer!

Verhaal

Naast het tripje op Ibiza van de drie vriendinnen zien we ook nog hoe Said (Maurits Delchot) het opnieuw verpest bij Bo (Yolanthe Cabau). Said doet zijn best om Bo terug te winnen, terwijl Bo juist meer interesse lijkt te hebben in de knappe artiest, Mooie Max (Kraantje Pappie).

Voor Cindy (Victoria Koblenko) is er ook genoeg stress, want ze is hoogzwanger van Jack (Edwin Jonker), die naast zijn eigen vrouw ook wel interesse heeft in Monica (Anouk Maas). Sterker nog, ook Monica raakt zwanger van Jack. Kortom, genoeg drama incoming!

Cast

De cast voor het tweede deel bestaat dus uit veel bekende namen: Bo Maerten, Nienke Plas, Victoria Koblenko, Yolanthe Cabau, Maurits Delchot, Edwin Jonker, Géza Weisz, Bettina Holwerda, Juvat Westendorp, Dorian Bindels, Anouk Maas en Kraantje Pappie.

F*ck de Liefde is de tweede Netflix Original van Nederlandse Bodem die dit jaar uitkomt. Eerder verscheen al de serie Dirty Lines. Later dit jaar verschijnt ook nog eens de spannende film The Takeover. We can’t wait!

Bron & Beeld: YouTube, Netflix

Laatste nieuws

Zie ook