Oeh! Netflix maakt releasedatum romcom F*ck de Liefde 2 bekend

Jaaaaa!

De releasedatum voor het tweede deel van F*ck de Liefde, de romantische komedie met onder anderen Yolanthe Cabau, Bettina Holwerda en Nienke Plas in de hoofdrollen, is eindelijk bekend. Enne, lang hoeven we niet meer te wachten totdat de film op Netflix komt.

Release

Netflix maakt namelijk bekend dat F*ck de Liefde 2 op 20 mei wereldwijd te streamen is. De cast voor het tweede deel bestaat uit Bo Maerten, Nienke Plas, Victoria Koblenko, Yolanthe Cabau, Maurits Delchot, Edwin Jonker, Géza Weisz, Bettina Holwerda, Juvat Westendorp, Dorian Bindels, Anouk Maas en Kraantje Pappie. 

Het verhaal

Waar het tweede deel over zal gaan? Lisa (Bo Maerten) zag haar relatie met Jim (Géza Weisz) stranden en keerde helemaal sad terug naar Nederland. Alsof dat nog niet naar genoeg is voor Lisa, overlijdt haar oma ook nog eens. Tijdens de uitvaart van Lisa’s oma komt Kiki (Nienke Plas) met het nieuwtje dat ze gaat trouwen. Hoe gedesillusioneerd Lisa ook is, gaat ze toch met Kiki en Angela op vakantie naar Ibiza.

De vakantie loopt voor de drie vriendinnen compleet anders dan verwacht; Angela belandt tijdens de eerste nacht namelijk gelijk in bed met de spannende Javier (Juvat Westendorp), waarvan al snel blijkt dat hij zich anders voordoet dan hij werkelijk is. Lisa raakt daar gecharmeerd van de perfecte Noah (Dorian Bindels), die ze nog kent uit haar jeugd, totdat Jim ineens op Ibiza opduikt en haar de liefde verklaart. Enne, bij Kiki slaan juist de twijfels toe over haar aanstaande huwelijk.

Verhaallijnen

Naast het tripje op Ibiza van de drie vriendinnen zien we ook nog hoe Said (Maurits Delchot) het opnieuw verpest bij Bo (Yolanthe Cabau). Said doet zijn best om Bo terug te winnen, terwijl Bo juist meer interesse lijkt te hebben in de knappe artiest, Mooie Max (Kraantje Pappie).

Voor Cindy (Victoria Koblenko) is er ook genoeg stress aanstaande, want ze is hoogzwanger van Jack (Edwin Jonker), die naast zijn eigen vrouw ook wel interesse heeft in Monica (Anouk Maas). Sterker nog, ook Monica raakt zwanger van Jack. Kortom, genoeg drama incoming!

Het is de tweede Netflix Original van Nederlandse Bodem die dit jaar uitkomt. Eerder verscheen al de serie Dirty Lines. Later dit jaar verschijnt ook nog eens de spannende film The Takeover. We can’t wait!

Bron & Beeld: Netflix

Laatste nieuws