Zo gaat het nu met Dennis Bax uit De Gouden Kooi

Wat doet de realityster tegenwoordig zoal?

In september 2006 maakte het veelbesproken televisieprogramma De Gouden Kooi z’n debuut op de Nederlandse televisie en was binnen no-time razend populair. Na twee jaar kwam er een eind aan de realityserie. Heb je je ooit afgevraagd wat de opvallende types nu doen? Want hoe gaat het bijvoorbeeld met Dennis Bax? Is hij nog samen met Nadia?

Relatie met Nadia

Tijdens de realityshow bloeide de liefde op tussen Nadia en Dennis, wat dan ook uiteindelijk tot een relatie leidde. Nadia stapte vlak voor de finale uit de show, maar haar relatie met Dennis hield stand. De liefde was zo sterk dat er uiteindelijk een gezinsuitbreiding plaatsvond. Samen kregen ze hun prachtige dochtertje Jaycee-Lynn. “Als ik het over zou doen, zou ik privé wat rustiger aan doen. Dan zou ik mijn privéleven meer privé houden”, vertelde Nadia toen.

Volkszanger

Helaas is de relatie tussen Nadia en Dennis daarna alsnog gestrand. Dennis is nog altijd single en richt zich op zijn carrière als volkszanger. Een van zijn meest bekende nummers is er eentje samen met Def Rhymz, genaamd Loca.

Vakanties

Op Instagram geniet Dennis met volle teugen van zijn leven als artiest en plaatst hij regelmatig kiekjes van heerlijke vakanties. Volgers van de realityster vinden dat hij er goed uitziet. “Dennis je ziet er fris en fruitig uit”, schrijft iemand in de reacties.

Hoe het nu met Nadia gaat, weten we niet. Nadia verscheen in de serie Echte Meisjes in de Jungle. Na haar deelname verdween ze definitief uit de schijnwerpers er er is verder weinig over haar bekend. Ook is ze niet meer actief op social media.

Bron: Love & Reality | Beeld: De Gouden Kooi, Instagram

Laatste nieuws