Zo ziet Brian Kubatz uit De Gouden Kooi er nu uit

Hij heeft gekozen voor een leven buiten de spotlights.

Jaren geleden werd Brian Kubatz in een klap enorm beroemd, omdat hij aan het programma De Gouden Kooi meedeed. Hij wist vrouwen om zijn vinger te winden, maar liet ook vaak zien dat hij zijn agressie niet helemaal under control had. Tegenwoordig leeft hij een leven buiten de spotlights. Hoe is het nu eigenlijk met Brian?

Relaties

Allereerst even over Brians relatie met Amanda Balk. Hij verliet de villa destijds met de realityster, maar die relatie heeft geen standgehouden. Amanda kreeg een relatie met DJ Afrojack, met wie ze een dochter kreeg. Die twee gingen echter ook weer uit elkaar. Brian trouwde met zijn jeugdliefde Tamara. Samen kregen ze drie kinderen: Kairo, Jaxx en Mai. Het gezin woont in Almere, maar brengt ook vaak tijd door op Bonaire.

Foto’s op Instagram

Op Brians Instagram-pagina vinden we vooral kiekjes van zijn kinderen en hun avonturen. Heel af en toe plaatst hij een foto van zichzelf. Die foto’s laten zien dat hij door de jaren heen niet veel is veranderd. Ten tijde van De Gouden Kooi vonden we hem al een hunk, en hij mag er nog steeds zijn! Swipe hieronder verder en zie een (relatief) actueel plaatje van de Gouden Kooi-ster.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Brian Kubatz (@briankubatz)

Grotemensenbaan

Niet alleen op liefdesgebied is er heel wat veranderd, ook op het gebied van Brians carrière ziet alles er nu heel anders uit. In de tijd dat hij in De Gouden Kooi te zien was, had hij vooral banen gehad in de IT. Na zijn deelname aan het programma is hij bij KPN aan de slag gegaan, waar hij nog lang heeft gewerkt (als Sales Executive Cloud & Workspace). Toch is hij dit jaar overgestapt op wat anders, en werkt ‘ie als accountmanager. Verder is de papa van drie vaak te vinden in de sportschool en pakt ‘ie hier en daar een festivalletje mee met BN’ers zoals Bizzey, Adje, Carlos Lens en John Williams. We verwachten niet dat we hem ooit nog op tv gaan zien, maar we wensen de family man veel succes bij de rest van zijn loopbaan!

Bron: Grazia Archief | Beeld: Instagram, De Gouden Kooi (RTL)

Laatste nieuws