Pijnlijke exit in De Bachelor België met Fabrizio

De spanningen lopen hoog op bij onze zuiderburen.

Met nog drie dames in de running heeft bachelor Fabrizio het er maar lastig mee. In de aflevering van deze week zien we hoe hij met elk van de ladies een intieme 24-uursdate beleeft, waarna hij een moeilijke beslissing moet nemen. Hij heeft immers nog maar twee rozen om uit te delen…

Intimiteit

Waar onze eigen bachelor Thomas het nog redelijk safe for work houdt met hier en daar een kusje, is Fabrizio niet bang om de intimiteit op te zoeken met zijn drie overgebleven dames. In de aflevering van deze week zien we hoe de Vlaamse bachelor zich opmaakt voor de 24-uursdates met zijn drie overgebleven ladies: de Belgische Margaux en de Nederlandse Madieke en Sanne.

Als eerst is het de beurt aan Madieke, die naar eigen zeggen ‘een héél gezellige nacht’ heeft beleefd met de knappe Fabrizio. Daar sluit de bachelor zich volledig bij aan: “Ja, ik moet er geen tekeningetje bij maken hé.” Later verklapt hij aan presentatrice Goedele Liekens dat ‘het intieme gedeelte heel goed verlopen is’. “Ik ga het passioneel noemen”, laat Fabrizio weten.

Lust of liefde?

Na een geslaagde vierentwintig uur met Madieke, is het tijd voor Fabrizio’s ‘dream dates‘ met Sanne en Margaux. Ook deze dates belanden uiteindelijk in bed, onthult de bachelor aan Goedele. Al gaat het met Sanne slechts om lust, laat Fabrizio weten. Hij heeft zo z’n twijfels over de Nederlandse beauty, want zit het wel goed tussen hun?

En Margaux, met wie Fabrizio óók een intieme nacht heeft beleefd, heeft hem nog het een en ander uit te leggen. Want wat is nu precies de situatie met haar ex? “De ex heeft invloed op mijn toekomst”, vertelt de bachelor.

‘Sukkel’

Hoewel Margaux hem niet helemaal gerust kan stellen, geeft Fabrizio haar toch het voordeel van de twijfel. De Vlaamse krijgt namelijk de eerste van de twee rozen uitgereikt. De tweede roos is voor de Nederlandse Madieke, en dus komt het liefdesavontuur tussen hem en Sanne tot een eind. “Ik heb Sanne geen roos gegeven, omdat ze van de drie het minst naar mij toegegroeid is. Ik heb net iets meer momenten meegemaakt met Madieke en Margaux dan met Sanne”, verklaart Fabrizio.

Die beslissing wordt Fabrizio niet in dank afgenomen. Na zo’n romantische en intieme date had Sanne immers wel op die roos gerekend. Ze heeft dan ook geen goed woord voor Fabrizio over.  “Ik vind het echt een domme keuze. Ik vind het zo’n sukkel, maar het is zijn verlies. Zo zie ik het”, laat ze weten. “Ik vind het een aparte keuze na onze date. Maar als dit voor hem goed voelt, dan wens ik hem veel geluk.”

Bron: RTL Boulevard, HLN | Beeld: De Bachelor België

Laatste nieuws