Heeft Fabrizio Tzinaridis zijn liefde al gevonden?

Er lijkt liefde in de lucht te hangen...

Het duurde even, maar het lijkt erop dat er serieuze liefde ontstaat in De Bachelor België. Waar Fabrizio Tzinaridis eerst alle vrouwen in de villa leuk leek te vinden, heeft hij nu vooral oog voor één specifieke vrouw.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van De Bachelor België. 

Gevoelens ontwikkelen

Er lijkt bijna een einde te komen aan het Bachelor-avontuur van Fabrizio. Na een roerige tijd in het prachtige Griekenland, vertrekken maar liefst vier ladies naar België om Fabrizio nog beter te leren kennen. Fabri moest dus vier rozen uitdelen, maar hoefde over één roos niet lang na te denken. Hij genoot zo van zijn date van Madieke dat het voor de kijkers overduidelijk was: Madieke en Fabrizio zijn een match made in heaven. 

Droomvrouw

Ook Fabrizio ziet in dat Madieke wel eens de ware voor hem kan zijn. “Ik herken zoveel dingen in haar die ik in mij zie. Dingen die verwacht van mijn droomvrouw”, stelt Fabrizio. Deze gevoelens uit hij aan Madieke door haar al voor de rozenceremonie een roos aan haar te geven. “Ik heb Madieke een roos gegeven, omdat ik me niet meer kon inhouden. Ik weet goed genoeg dat ik je mee wil nemen naar België en dat het niet onze laatste date was. Het klopt op elk gebied in mijn hoofd.”

Een hoop lieve woorden, die Fabrizio nog eens extra bijzonder maakt met de volgende uitspraak: “Ik zie mijzelf met iemand als Madieke. Zoals ze zich nu opstelt, zou het weleens de vrouw kunnen zijn.” Ooh la la…

Bron: Videoland | Beeld: De Bachelor België

Laatste nieuws