De Bachelors Madieke over 24-uursdate met Fabrizio: ‘Het was niet te doen’

De Nederlandse beauty heeft amper een oog dichtgedaan, vertelt ze.

Het wordt steeds spannender en spannender in De Bachelor van onze zuiderburen. Tijdens hun 24-uursdate hebben Fabrizio en Madieke voor het eerst samen het bed gedeeld. Enne, dat was heel gezellig, zo verklapt Madieke.

Gezellige nacht

Waar onze eigen bachelor Thomas pas volgende week op 24-uursdate gaat, is bij de Belgische versie van De Bachelor deze week al te zien hoe Fabrizio drie bijzondere dagen met zijn drie overgebleven dames beleeft. Vooral Madieke heeft enorm genoten van haar dag én nacht met de Vlaamse bachelor.

“We hebben een héél gezellige nacht gehad”, zegt ze met een knipoog. Daar sluit Fabrizio zich volledig bij aan: “Ja, ik moet er geen tekeningetje bij maken hé.”

Niet geslapen

Madieke heeft zelfs geen oog dichtgedaan, vertelt ze. Al was dat niet omdat het zo’n steamy nacht was. Nee, het blijkt dat Fabrizio nogal veel geluid produceert in zijn slaap. “Je snurkt alleen veel”, horen we de beauty tegen hem zeggen.

Voor de camera’s vertelt ze even later: “Het was niet te doen. Ik zag alle uren op de klok voorbijgaan en ik kon niet slapen, want hij was zo hard aan het snurken. Het klonk als een opgevoerde kettingzaag!” Ai…

Bron: HLN, LoveReality | Beeld: De Bachelor België

Laatste nieuws