De Bachelor Thomas deed bijzondere vondst tijdens opnames: ‘Look what I found’

Thomas deelt een bijzonder kiekje via Instagram.

Lees ook

In een van de afleveringen van De Bachelor zagen we dat Merel een dierbaar accessoire verloor. We vermoedden al dat deze gebeurtenis een staartje zou krijgen. En guess what? Thomas heeft inderdaad een bijzondere vondst gedaan. 

Emotioneel gesprek

Het was Thomas die Merel tijdens een van de cocktailparty’s apart nam en zei: “Ik hoorde dat je je ring kwijt bent.” Waarna Merel aangaf dat dit inderdaad het geval was. “Ik probeer er niet te veel aan te denken, dat is mijn manier om ermee te dealen”, stelde ze vervolgens. Een emotioneel verhaal, wat dus écht een vervolg heeft gekregen. In de nieuwste aflevering zien we namelijk hoe Thomas zijn zus en beste vriend ontvangt in Mexico. Enne, je raadt nooit wat zijn zus naar het eiland heeft meegenomen.

Metaaldetector

Thomas had zijn zus gevraagd om, jawel, een metaaldetector mee te nemen. De bachelor is vervolgens het strand op gegaan om de ring van Merel te zoeken. Met succes, want in de nieuwste aflevering zien wat dat Thomas de ring vindt en vervolgens aan Merel teruggeeft. How romantic. 

Via Instagram blikt Thomas nog eens terug op dit bijzondere moment. “Look what I found haha 👀”, schrijft hij bij de foto.

De bachelor legt uit dat hij het op z’n minst kon proberen om de ring te vinden. “Je kan het haast niet geloven, maar het is echt waar haha. Ik dacht, ik kan het op z’n minst proberen.” Weet Thomas met dit lieve gebaar het hart van Merel te veroveren? Wij zijn heel benieuwd.

Bron: Instagram @thoootje | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook