De Bachelors Isabella doet geheimzinnige onthulling over de verloren ring van Merel

Hmm...

In een van de afleveringen van De Bachelor zagen we dat Merel een dierbaar accessoire verloor. Met Thomas sprak Merel over de ring die ze tijdens de beachparty kwijtraakte, iets waar ze behoorlijk van slag door was. Maarre, het lijkt erop dat dit nog een staartje gaat krijgen.

Belangrijke ring

Het was Thomas die Merel tijdens de cocktailparty apart nam en zei: “Ik hoorde dat je je ring kwijt bent.” Waarna Merel aangaf dat dit inderdaad het geval was. “Ik probeer er niet te veel aan te denken, dat is mijn manier om ermee te dealen”, stelde ze vervolgens. Een emotioneel verhaal, waar Bachelor-afvallers Isabella en Yaël in gesprek met RUMAGTV op terugblikken. “Haar moeder is overleden toen ze heel jong was, en Merel draagt de ring van haar moeder. Dit betekende heel veel voor haar”, legt Isabella uit.

Geheimzinnige opmerking

Tijdens de beachparty ging het echter mis. “Toen de camera’s na de beachparty uitgingen, zijn we nog even doorgegaan met dansen. Wij zijn het water ingesprongen en het strand opgegaan, in dat tijdsbestek is ze haar ring kwijtgeraakt. Het kan in het zand of in het zwembad zijn geweest”, gaat Isabella verder.

De grote vraag: is de ring van Merel ooit nog teruggevonden? “Eh… Weet ik niet… Thomas heeft zitten zoeken”, begint Isabella geheimzinnig. Waarna Yaël stelt: “Ja, Thomas heeft gezocht naar de ring.” Zou Thomas de ring gevonden hebben en gaat hij hem nog aan Merel geven? De ladies laten niets los, maar beginnen wel geheimzinnig te lachen. Wij hebben het gevoel dat dit nog een staartje gaat krijgen…

Bron: RUMAGTV | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws