De Bachelors Inge onthult: hoe was de sfeer tussen de dames in de villa?

'We zijn tenslotte wel vrouwen', stelt Inge.

Lees ook

Elkaar aanmoedigen om op Thomas af te stappen, aandachtig naar elkaars zoenverhalen luisteren en elkaar continu supporten: het lijkt wel alsof de dames in De Bachelor elkaar alles gunnen. Maar was de sfeer in de villa eigenlijk echt zo goed als het op beeld lijkt?

Geen drama

Waar er in De Bachelor België bij de dames onderling behoorlijk wat drama gaande is, lijkt dit bij de Nederlandse variant van het programma niet het geval. De ladies kunnen enorm goed met elkaar opschieten en hebben het beste met elkaar voor. Of er nog drama gaat komen? Daar heeft deelnemer Inge in gesprek met &C een duidelijk antwoord op: “Daar zou ik niet te veel van uitgaan. We hebben allemaal zoveel respect voor elkaar, dat er vrijwel geen drama geweest is.”

‘Het is zijn keuze’

De beauty benadrukt dat dit voor de kijkers misschien saai is, maar voor de ladies in de villa juist enorm fijn. “Iedereen had iets van: het is zijn keuze, ik ben wie ik ben, en als het geen match is, is dat ook goed.” Wel moet Inge bekennen dat er heus wel eens een kleine discussie is geweest. En wat wil je ook, met zoveel vrouwen in een villa, die ook nog eens achter dezelfde man aanzitten. “Er is natuurlijk altijd gekibbel. We zijn tenslotte wel vrouwen.”

Romantiek

Dat Inge het goed kon vinden met de dames in de villa, moge duidelijk zijn. Maar ook de spark tussen Thomas en Inge is duidelijk aanwezig. Uiteraard mag Inge nog niets verklappen over het verloop van dit seizoen, maar durft ze wel toe te geven dat het ‘de goede kant op gaat’. “We lachen veel samen en gaan ook de diepte in. Bij mij duurt het sowieso altijd wat langer voordat ik hoteldebotel van iemand ben, maar het gaat de goede kant op.” Ooh la la!

Bron: &C | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws

Zie ook