André Hazes en Monique Westenberg genieten van een vakantie samen

André en Monique 'checken even uit'.

Family time voor André Hazes en Monique Westenberg. Samen met hun zoontje zijn ze in het vliegtuig gestapt om te genieten van een welverdiende vakantie.

Uitchecken

“Wij checken even uit. Met én voor elkaar”, schrijft Monique Westenberg bij een foto van zichzelf en de kleine Dré op Instagram. Op het kiekje zien we dat moeder en zoon voor het raam op het vliegveld het vliegtuig bewonderen waar ze even later waarschijnlijk ingestapt zijn. De ex van André Hazes legt uit waarom ze met z’n allen uitchecken. “Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. Er is nu rust, maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren.”

Welke vorm als gezin

De komende weken is het gezin daarom weer even samen, in alle rust. “Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn”, legt Monique uit. “Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!”

Gezondheidsproblemen

André heeft een roerige periode achter de rug, en is nog steeds bezig met zijn eigen herstel. Na het verbreken van de verloving met Monique, volgde een kortstondige relatie met Sarah van Soelen. De (mentale) gezondheidsproblemen die vervolgens om de hoek kwamen kijken, hebben er flink ingehakt bij de zanger. Hij neemt daarom momenteel alle rust die hij nodig heeft om te herstellen. Wij hopen dat deze gezinsvakantie daarbij kan helpen. Fijne vakantie, André en Monique!

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws