Monique Westenberg jaar na verloving André Hazes: ‘Bijzondere datum voor mij’

Monique blikt met een emotioneel bericht op Instagram terug.

Lees ook

Het was afgelopen zondag een bijzondere dag voor Monique Westenberg. Op 12 december, precies een jaar geleden, werd Monique door André Hazes ten huwelijk gevraagd. “12-12 is in meerdere opzichten een bijzondere datum voor mij”, stelt ze op Instagram.

Bijzondere dag

Het was gister precies een jaar geleden dat André op één knie ging voor Monique. De beauty besloot gister, precies een jaar na het aanzoek, stil te staan bij deze bijzondere datum. Of Monique met haar bericht doelt op de verloving, is niet helemaal duidelijk. Wel laat ze weten dat het 'in meerdere opzichten' een bijzondere datum voor haar is.

Monique lanceerde namelijk gisteren haar eigen feestdagenkledinglijn. “Vandaag is extra bijzonder, omdat ik mijn eerste eigen collectie lanceer waar ik het afgelopen jaar samen met een fantastisch team keihard aan gewerkt heb”, schrijft ze op Instagram.

‘Mooiste dagen uit mijn leven’

De collectie die Monique lanceert is in samenwerking met Kruidvat. Speciaal voor deze nieuwe collectie vond gister een officiële lancering plaats. Hier vertelde Monique openhartig over de glitterpakken, hondenhalsband, geurstokjes, kussens en kleedjes die je in deze collectie terugvindt.

Wanneer de beauty vertelde dat de lancering op 12 december plaatsvindt, schiet ze vol. “12/12 is voor mij altijd een mooie dag. Ik heb vorig jaar een van de mooiste dagen uit mijn leven beleefd op deze datum”, stelt Monique in de video van de lancering die ze op Instagram deelt.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook