Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Throwback time: zo zag De Bachelors Maureen er vroeger uit

Cute!

De Bachelor is in volle gang. Van de grote groep meiden die aan het avontuur begon, is er nu nog een handjevol ladies over die het hart van bachelor Thomas van der Vlugt willen veroveren. Een van hen is de knappe Maureen. Benieuwd hoe de blondine er vroeger uitzag? Wij verzamelden een aantal kiekjes.

Onder de (eerste) indruk

Love is in the air op het zonovergoten Mexico. Bachelor Thomas van der Vlugt begint steeds meer kriebels te krijgen. Met nog maar een paar dames in de villa, is de kans steeds groter dat Maureen er met die laatste felbegeerde roos vandoor gaat.

Vanaf het moment dat ze de red carpet op liep, wist Maureen al indruk te maken op Thomas. De bachelor was zelfs zo onder de indruk van de knappe blondine, dat zij de First Impression Rose kreeg. Na een succesvolle first date in een van de eerste afleveringen leken Thomas en Maureen al meteen een match, maar veel alone time hadden ze in de afleveringen daarna niet. Daarom besloot de bachelor Maureen uit te nodigen voor een romantische strandwandeling en ontbijt.

Mislukte move

Terwijl ze zij aan zij over het Mexicaanse strand lopen, bespreken Thomas en Maureen hoe ze een eventuele relatie in Nederland voor zich zien. Het lijkt erop dat Thomas een toekomst met Maureen wel voor zich ziet – en hij besluit de romantische strandwandeling dan ook af te sluiten met een subtiele kus. Helaas pakt dat niet helemaal uit zoals hij had gehoopt… “Volgens mij zit er iets in je oog. Doe je oog eens dicht”, zegt hij tegen Maureen. Vervolgens trekt hij de stoute schoenen aan en gaat hij voor een kus op de lippen. Maarre, daar had de blondine niet helemaal op gerekend en ze deinst dan ook flink achteruit. “Ik schrik echt zo”, giert ze uit.

Gelukkig kan Thomas er zelf ook wel om lachen, zo laat hij weten voor de camera. “Ik had wel van tevoren zoiets van dat ik haar een kusje zou willen geven, kijken wat dat prikkelt. Ik voelde dat wel. Ik had alleen niet verwacht dat ze zou schrikken”, lacht de bachelor. Awkward…

Back in the days

Vandaag de dag is de 22-jarige Maureen een knappe volwassen vrouw. Maarre, hoe zag ze er back in the days uit? Wij kwamen een aantal kiekjes uit de oude doos tegen, kijk mee!

Wat een schatje! Gaat de knappe Maureen straks een perfect couple vormen met Thomas? De blondine is vanaf het begin duidelijk geweest dat zij het wel ziet zitten. Ze heeft zelfs ontslag genomen om mee te kunnen naar Mexico. Dat noemen wij nog eens dedicated! De twee hebben hun drang naar avontuur en reislust in elk geval met elkaar gemeen. Maureen heeft namelijk meer dan een jaar down under in Australië gewoond en gewerkt. Of het ook echt een match blijkt te zijn met de bachelor himself? Daar zullen we de komende weken achter komen!

Bron: Facebook Maureen Veenstra, Girlscene | Beeld: Jasper Suyk